A Yatırım’ın ‘Denemesi Bedava’ kampanyasına büyük ilgi

Alışveriş Alışveriş A Yatırım’ın ‘Denemesi Bedava’ kampanyasına büyük ilgi

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: A Yatırım

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
A Yatırım’ın ‘Denemesi Bedava’ kampanyasına büyük ilgi
A Yatırım’ın yerli yatırımcının borsaya olan ilgisini artırmak amacıyla başlattığı ve online hisse senedi işlemlerinde sıfır komisyon fırsatı sunan “Denemesi Bedava” kampanyası büyük ilgi görüyor. A Yatırım’da hesap açtıran yeni müşteriler 1 hafta (5 işgünü) komisyon ödemeden online hisse senedi işlemi yapabiliyorlar. Kampanyadan yararlanmak için son gün 30 Nisan.

A Yatırım’ın 1 Nisan’da başlattığı ve Türkiye’de bir ilk olan “Denemesi Bedava” kampanyası yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Kampanya, 1-30 Nisan tarihleri arasında A Yatırım’da hesap açtıran yeni müşterilere online hisse senedi işlemlerinde 1 hafta (5 işgünü) boyunca sıfır komisyon fırsatı sunuyor. Yerli yatırımcıların borsaya olan ilgisini yükseltmeyi hedefleyen “Denemesi Bedava” kampanyasından yararlanmak için alt limit yok. Böylece A Yatırım’da hesap açtıran tüm yatırımcılar internet şubesi üzerinden işlem yaparak anında kazanmaya başlıyorlar.

A Yatırım’ın kampanyasından yararlanmak da son derece kolay ve şubeye gitmenize bile gerek yok. İnternette www.ayatirim.com.tr adresine gidip sözleşme setinin dökümünü aldıktan sonra doldurup imzalıyor ve istenilen diğer belgelerle birlikte A Yatırım’a gönderiyorsunuz. Sözleşme ve belgeleriniz A Yatırım’a ulaşır ulaşmaz hesap açılış işlemleriniz başlıyor ve bir müşteri temsilcisi sizinle irtibata geçerek işlemlerinizi tamamlıyor. Kampanyaya katılanlar, 5 iş günü sıfır komisyonla deneme süresini tamamladıktan sonra ise herhangi bir alt limit olmadan binde 1 komisyon ile işlem yapmaya devam ediyorlar.

“Denemesi Bedava” kampanyasına yönelik bilgi veren A Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık, şunları söyledi: “Borsadaki yerli yatırımcı sayısı son birkaç yılda azalma göstermişti. Bu kampanyamızla yerli yatırımcının borsaya olan ilgisini yükseltmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda online hisse senedi işlem hacmimizi de yükseltmeyi amaçlamaktayız. Şu an itibariyle A Yatırım müşterilerinin yaptığı hisse senedi işlemlerinin %13’ü online olarak gerçekleşiyor. ‘Denemesi Bedava’ kampanyasının gördüğü yoğun ilgiden, bu oranın çok daha yukarılara tırmanacağını söyleyebilirim.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT