Abc Deterjan’dan Çevreci Pazar Günleri

Alışveriş Alışveriş Abc Deterjan’dan Çevreci Pazar Günleri

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 14 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Abc Deterjan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Ağu 14, 2011

Pazarlarda bez torba kullanmanın ABC’si

Üretimden satışa kadar tüm faaliyetlerinde çevreye saygı ilkesi ile hareket eden abc deterjan, semt pazarlarında başlattığı tanıtım aktivitesi ile halka ve pazar esnafına geri dönüşümlü bez alışveriş çantaları dağıtıyor…

Doğa dostu üretim tesisleri ve konsantre ürünleri ile yaşadığımız çevreye her zaman duyarlı olan Abc deterjan, Türkiye çapındaki pazarlarda örnek bir kampanya başlattı. Pazarlarda yer alan tanıtım aktivitesinde yeni konsantre ürünlerin tanıtımı yapılırken, alışveriş yapan halka ve tüm pazar esnafına geri dönüşümlü bez çantalar dağıtılıyor. Abc deterjan’ın kampanya amacı; bir yandan marka tanıtımını yaparken; diğer yandan da bez torba kullanımına özendirmek ve halkı bilinçlendirmek.

Üretim tesislerinde geri kazanım ve arıtma başta olmak üzere pek çok çevre ile dost teknoloji kullanan Abc deterjan, son olarak piyasaya çıkardığı konsantre ürünleri ile de ambalaj atıklarının azalmasına katkıda bulunuyor.

Semt pazarları aktiviteleri hakkında konuşan Abc deterjan pazarlama müdürü Selen Dülgeroğlu “ Tüm faaliyetlerimizde önceliğimiz olan çevreye duyarlılılık ilkemizin Pazarlama faaliyetlerimizde de yer almaması düşünülemezdi. Semt pazarlarında büyük bir kirliliğe neden olan plastik torbaların yerine ücretsiz geri dönüşümlü, uzun kullanımlı alışveriş torbalarını ücretsiz dağıtıyoruz. Yaz aylarında Türkiye çapına yayacağımız bu aktivitemiz ile hem yeni konsantre ürünlerimizi tanıtıyor hem de tüm pazar esnafının bizim alışveriş çantalarımızla satış yapmasını sağlıyoruz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT