Accessorize`dan %50 indirimli alışveriş yaparak kumbaranızı doldurun!

Alışveriş Alışveriş Accessorize`dan %50 indirimli alışveriş yaparak kumbaranızı doldurun!

Tarihler: 16 Şubat 2009 Pazartesi ~ 19 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Accessorize

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2009 ~ Şub 19, 2009
Accessorize`dan %50 indirimli alışveriş yaparak kumbaranızı doldurun!
Sezonda moda olan tüm aksesuarları bulabileceğiniz, Türkiye’nin en çok satan ve tercih edilen aksesuar markası Accessorize’da, % 50’ye varan indirim fırsatı başlıyor!
Accessorize’ın nostaljiyi ve güncel tarzları birleştirerek yeni bir yorum getiren kış koleksiyonunda gündüz ve gece şıklığınızı tamamlayan zengin bir koleksiyon sunuluyor. Şimdi avantajlı alışveriş için Accessorize mağazalarına uğramanın tam zamanı!

Gündüz Koleksiyonu
Accessorize gündüz için tasarladığı aksesuarlarda, güncel stillerle tipik İngiliz tarzının yeniden yorumlanmasına yeni bir soluk getiriyor. Metal veya metalik renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı çanta ve takılar, krokodil baskı çanta ve ayakkabıları çok iyi tamamlıyor.

Gece Koleksiyonu
Art Deco etkileşiminin hissedildiği gece koleksiyonunda, işlemeli pullu bereler ve 1920’lerin izlerini taşıyan çantalarla dönemin güçlü etkilerini yakalayacaksınız. Takılarda vintage zincirler, stras taşlar, kolye uçları ve iri inci yüzükler koleksiyona sofistike bir hava katıyor.

Küçük Hanımlara Özel
Angel koleksiyonu, aksesuar meraklısı küçüklere takı ve kırtasiye olmak üzere çok çeşitli ürünler sunuyor. Bunun dışında birbirinden şık parti kıyafetleri yeni sezon koleksiyonunda yer alıyor. Alışverişe minik kızınızı da götürmeyi unutmayın… Rengarenk takılar veya kırtasiye malzemeleri… Sizi ve kızınızı renkli bir alışveriş bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT