Accessorize, İlkbahar-Yaz Aylarının Tüm Enerjisini Koleksiyonunda Yansıtıyor

Alışveriş Alışveriş Accessorize, İlkbahar-Yaz Aylarının Tüm Enerjisini Koleksiyonunda Yansıtıyor

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 06 Nisan 2008 Pazar

Firma: Accessorize

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 6, 2008
ACCESSORIZE, İLKBAHAR-YAZ AYLARININ TÜM ENERJİSİNİ KOLEKSİYONUNDA YANSITIYOR…
Her sezon olduğu gibi 2008 İlkbahar – Yaz Sezonu’nda da modanın nabzını tutan koleksiyonu ile büyük ses getirecek olan ünlü aksesuar markası Accessorize, ilkbahar ve yaz aylarının neşe ve coşkusunu ürünlerine taşıyor.
Bu sezon Accessorize’ın yüzü olan; Fransız Elle, Maxim, İtalyan GQ, Sports Illustarted ve Tatler dergilerinin kapaklarında yer alarak kariyerinde hızla yükselen süper model Bar Refaeli ile gerçekleştirilen çekimlerde ilk defa açık hava mekanı kullanıldı ve çekimler Los Angeles çevresindeki muhteşem mekanlarda gerçekleştirdi.
Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio ile olan ilişkisi sebebiyle de tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken ünlü manken Bar Refaeli’nin göz kamaştırıcı etkisi, Accessorize ürünlerinin enerjisi ile birleşti.
Yeni sezonda Bellagio, Atlas, Monaco, Bohemia, Origami ve Capri isimli 6 farklı konsept hazırlayan Accessorize, ayrıca bu sezon plaj koleksiyonu ve Mix ‘n’ Match bikini serisi ile marka tutkunlarının kalbini bir kere daha kazanacak.
Bellagio
Soluk pastel renklerin ve zarif parıltıların birlikte kullanıldığı, 1920 ve 30’ların etkilerini taşıyan Bellagio serisi, sofistike ve kadınsı hatlarıyla koleksiyonun ruhunu yansıtıyor.
Atlas
Ahşap, sarı metal ve detaylı tasarımları bünyesinde buluşturan Atlas serisi, etnik yansımalar taşıyor. Sıcak Brezilya kırmızısı, yanık Afrika turuncusu ve egzotik koyu limon tonları, doğal toprak tonlarının arasında kullanılarak renkleri aydınlatıyor.
Monaco
Peygamberçiçeği mavisi, gri ve yumuşak metalik tonların kullanıldığı sade ve kadınsı Monaco serisi, aynı zamanda zarif el işçiliği ile sofistike ve gösterişli olmayı başarıyor.
Bohemia
Canlı renkler, boncuklar, retro ve şal desenlerinin birlikte kullanıldığı Bohemia serisi, 70’lerin hipi döneminden etkiler taşıyor.
Origami
Saç için egzotik uçuk pembe orkideler, siyah püskül kolyeler, Japon esintileri taşıyan boncuklar ve siyah-beyaz yelpaze desenli çanta ve eşarpların bulunduğu Origami serisi, modern dokunuşlar ile Geyşa cazibesini yansıtıyor.
Capri
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda altın rengi yine ön planda. Bakır tonlar ile karıştırılarak kullanılan Capri koleksiyonu Yunan Tanrıçalarından esinleniyor. Sıralı takıların oldukça çok kullanıldığı seride ayrıca altın renkli flip floplar da yer almakta.
Accessorize Plajlarda…
Bu sezon sadece Accessorize mağazalarına uğrayarak tüm plaj ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz mümkün. Accessorize; sadece bikini değil, taşlarla bezenmiş gösterişli kaftanlar, işli gömlekler, gözlükler ve diğer plaj aksesuarları ile de güneş batana kadar ihtişamınızı sergileyebileceğiniz bir koleksiyon sunuyor. “İbiza’da Parti” temasından esinlenilerek 70’lerin hipi ve retro desenlerinin kullanıldığı, taşlı süslemeler ve işlemelerle kadınsı detayların ortaya çıkartıldığı Mix ‘n’ Match bikini serisi bu sezonun önemli parçaları arasında yer alıyor. Kaftanlar, boyundan bağlı uçuşan elbiseler, taşlarla bezeli Malay’nın geleneksel kıyafeti saronglar, palmiye ve grafik desenleri ile plaj modasına gösteriş ve stil kazandırıyor.
Ayakkabılar…
Bu sezon Accessorize ayakkabı koleksiyonunda, payet ve boncuklarla süslenmiş parmak arası terlikler ve boncuklu sandaletler ön plana çıkarken, deri parmak arası terliklerle metalik renkte gladyatör tarzı sandaletler hem ayakları serin tutuyor hem de güzelliği ile göze çarpıyor.
Şapkalar…
Bu sezonun tarzı; hasır fötr şapkalar, yumuşak şapkalar ve büyük gözlüklerle tamamlanıyor. Yeni sezonda da Accessorize mağazalarından çıkmak istemeyeceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT