Ada Mobilya Levent`te

Alışveriş Alışveriş Ada Mobilya Levent`te

Tarihler: 28 Kasım 2005 Pazartesi ~ 30 Kasım 2005 Çarşamba

Firma: Ada Mobilya

Adres: Zambaklı Sok. No:1, 3.Levent İstanbul Levent İstanbul

Telefon: 0 212 280 50 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2005 ~ Kas 30, 2005
ADA MOBİLYA LEVENT’TE

Kişiye özel mobilya üretiminin önde gelen firmalarından ADA Mobilya, ev dekorasyonuna özen gösterenlerin ilk adresi olan Kalamış mağazasından sonra Levent’teki yeni showroom’u ile hizmet veriyor!

Uzun yıllardır ürettiği klasik tasarımları ile fark yaratan ADA Mobilya, yeni koleksiyonuna modern dokunuşlar ekleyerek gelenekselleşmiş kaliteli çizgisinden ödün vermiyor. Tasarımlarında farklılığını her zaman hissettiren ADA Mobilya, gerek mobilyalarda, gerekse aksesuarlarda genişleyen koleksiyonu ile Levent’teki yeni showroom’unda sizleri bekliyor. Özel olarak üretilen şık ve uygun fiyatlı ithal kumaşlar, farklı aksesuarlarla hareketlendirilen tasarımlarla evinizi baştan sona yenileyebilir ya da ufak dokunuşlarla bambaşka bir hava yakalayabilirsiniz.

Stresli metropol hayatında daha da önem kazanan evlere hak ettiği değeri vermek isteyen, yaşam alanında rahatlığı ve kaliteyi ön planda tutan herkes ADA Mobilya’da kendine göre bir şeyler bulabilir.

ADA Mobilya, Levent
Zambaklı Sok. No:1, 3.Levent
0 212 280 50 55

ADA Mobilya, Kalamış
Fener Cad. No:35, Kalamış
0 216 336 67 60

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT