adidas Ceket ve Montlar ile Bu Kış Yine Sımsıcak

Alışveriş Alışveriş adidas Ceket ve Montlar ile Bu Kış Yine Sımsıcak

Tarihler: 11 Kasım 2011 Cuma ~ 11 Ocak 2012 Çarşamba

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2011 ~ Oca 11, 2012

adidas Ceket ve Montlar ile Bu Kış Yine Sımsıcak ve Yumuşacık Geçecek

Kasım ayı itibariyle adidas mağazalarında satışa sunulacak, ileri adidas teknolojilerine sahip birbirinden şık ve sportif ceket ve montlar, soğuklarda içinizi ısıtıyor. İster spor yaparken ister günlük yaşamda her zaman konforlu ve fark edilir olmayı sağlıyor.

adidas’ın, Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu’nda yer alan ceket ve montlar, spor yaparken ya da günlük yaşamda işe, okula, alışverişe giderken her koşulda iyi görünmek ve rahat hareket etmek isteyenlere hitap ediyor. Son derece fonksiyonel, dayanıklı ve aynı zamanda sportif olan koleksiyonda, ceketten kapüşonlu yeleğe ve montlara kadar birbirinden farklı pek çok seçenek bulunuyor. Koleksiyondaki tüm ceket ve montlar, ClimaWarm®, Nano-tex, ClimaProof®, PRIMALOFT® ve ForMotion™ gibi adidas’ın yüksek teknolojileri ile tasarlandığı için spor sırasında eşsiz bir performans sunuyor.

Farklı kumaş Yapıları, Her İhtiyaca Özel Beklentiyi En İyi Şekilde Karşılıyor

adidas’ın Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu’nda yer alan tüm ceket ve montlar, her türlü hava koşulunda en konforlu şekilde korunmayı esas alan kumaş yapılarına sahip. Yağmur ve rüzgardan maksimum koruma sağlayan hardshell, nefes alabilen ve sıcak tutan özelliği ile kayak ve koşu gibi daha hareketli sporlar yaparken tercih edilebilecek softshell ve genellikle soğukta iç katman olarak ya da aşırı soğuk olmayan havalarda tek başına rahatlıkla kullanılabilecek polar kumaş yapıları ile dikkat çekiyor.

Koleksiyondaki Tüm Ceket ve Montlar Özel Adidas Teknolojileri Taşıyor

Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu’ndaki adidas ceket ve montlar, üstün adidas teknolojileri ile tasarlandı. Olumsuz hava koşullarının etkisinden koruyan ClimaWarm®, sert hava koşulları için geliştirilen, su geçirmeyi önleyen ve kumaşın nefes almasını sağlayan ClimaProof®, sentetik bir yalıtım materyali olan ve ıslakken bile sıcak tutabilen PRIMALOFT®, kir tutmayan ve kolay temizlenebilir kumaş yapısı Nano-Tex ve farklı kesimi ile vücutla birebir uyum sağlayan ForMotion™ adidas’ın performans ürünlerinde kullanılıyor ve rahat spor yapmaya olanak sağlıyor.

Yağmur, rüzgar ve kar gibi kışın olumsuz hava koşullarının zorlayıcı etkilerini azaltan adidas Outdoor ve Training kategorilerindeki sportif ceket, mont ve yelekler Kasım ayından itibaren tüm adidas mağazaları ve yetkili satıcılarında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT