Adidas Neo Summer ile Bu Yaz Renkli Geçecek

Alışveriş Alışveriş Adidas Neo Summer ile Bu Yaz Renkli Geçecek

Tarihler: 01 Ocak 2010 Cuma ~ 01 Ocak 2010 Cuma

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 1, 2010 ~ Oca 1, 2010

adidas Neo, Summer 2011 Koleksiyonu, modayı takip eden ve günlük yaşamda spor giyim tarzını seven gençlere rengarenk ve ilgi çekici ürünler sunuyor.

Gençler, ayakkabıdan tişörte, denim pantolon ve eteklerden aksesuarlara kadar günün her saatine uygun ürünleri adidas Neo’da bulabiliyor.

adidas‘ın genç, dinamik ve trendy bir parçası olan Neo, yepyeni Neo Summer Koleksiyonu’nu hayattan zevk almayı bilen gençlerin beğenisine sunuyor.

Neo Summer, canlı tonlar, geometrik şekiller ve ilgi çekici desenlere sahip spor tekstil ürünleri, ayakkabı ve aksesuarlarla dolu bir koleksiyon ile özellikle modayı takip eden stil sahibi gençlere, renkli bir yaz mevsimi vaat ediyor. Yazın keyfi, adidas Neo Summer Koleksiyonu ile çıkıyor.

adidas Neo Summer Koleksiyonu’nda, uzun yaz günü ve gecelerinde, her saate uygun bir ürün bulunabiliyor. Neo Summer 2011, genç kızların vazgeçilmezi, rengarenk flipfloplar, şortlar, denim etekler, taytlar, değişik desenlerde çantalar, şapka ve kemerlerle dolu.

Neo Summer 2011 Koleksiyonu’nda, genç erkeklerin de tarzına tarz katacak pek çok ürün bulunuyor.

Koleksiyonda, grafik tasarımlı tişörtlerden denim pantolonlara, kareli gömleklerden polo tişörtlere, iddialı renklerdeki ayakkabılardan klasik modellere kadar her zevke ve tarza uygun bir adidas Neo seçeneği sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT