adidas Originals adiStar® Racer

Alışveriş Alışveriş adidas Originals adiStar® Racer

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Haz 18, 2012

Bir koşu ayakkabısı klasiği sokaklarda yeniden hayat buluyor: adidas Originals adiStar® Racer

1984 Olimpiyat Oyunları için tasarlanan ünlü kısa mesafe koşu ayakkabısından ilham alan adidas Originals adiSTAR® Racer , günlük yaşama, retro bir görünüm ve hız katıyor. Malzeme olarak yumuşak süet deri ve dokuma kumaş kullanılarak üretilen adiSTAR® Racer, üzerinde taşıdığı üç bant ile tam bir klasik.

adidas Originals, son derece şık, tüy kadar hafif ve ince tabanlı adiSTAR® Racer ayakkabılar ile klasik koşu trendini, günlük hayata taşıyor. adiSTAR® Racer, 1984’te üretilen son derece hafif, düz ve özgün olimpiyat koşusu ayakkabısından ilham alıyor ve üzerindeki üç bant ile gerçek bir klasik olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Spor şıklık ve konforundan vazgeçemeyenlerin tercihi
adiSTAR® Racer, aerodinamik tampon katmanı sayesinde ayağın herhangi bir darbe veya baskı nedeniyle morarmasını önlemeye yardımcı EVA orta tabana ve kauçuk dış tabana sahip. Klasik süet ve dokuma kumaş kullanılarak üretilen adiSTAR® Racer, spor şıklıktan ve aynı zamanda konforundan vazgeçemeyenlerin tercihi olmaya devam ediyor.

adidas Originals’ın orijinal renklerini yansıtıyor
adidas Originals adiSTAR® Racer ayakkabı serisinde yer alan ayakkabılar, şık görünümleri ve konforlu oluşlarının yanı sıra adidas Originals arşivlerindeki renkleri ile de retro tarzı temsil ediyor. Bordo şarap rengi, canlı mavi, gri ve siyah seçenekleri ile göz kamaştırıyor.

adidas Originals adiSTAR® Racer İlkbahar/Yaz 2012 ayakkabı serisi, Nisan ayı itibariyle adidas Originals mağazalarında ve adidas yetkili satıcılarında gençlerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT