Adidas Originals Trefoil 40 Yaşında

Alışveriş Alışveriş Adidas Originals Trefoil 40 Yaşında

Tarihler: 01 Mart 2012 Perşembe ~ 01 Mayıs 2012 Salı

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2012 ~ May 1, 2012

Sokak modası orijinalliği kutluyor... adidas Originals Trefoil 40 yaşında!

Sokak modasının ikonik spor giyim markası adidas Originals, “özgünlük, yaratıcılık ve bireysellik”ten ilham alan ve orijinalliği temsil eden Trefoil logosunun 40. yaşını kutluyor. Trefoil’in 40. yılı dolayısıyla kadın, erkek pek çok adidas Originals ürününde logonun özel uygulamalarını bulmak mümkün. Yeni ve çağdaş Glam Rock, kampüs günlerini anımsatan Collegiate, günlük kullanıma uygun sportif ürünlerden oluşan Core Sport ve orijinal bir klasik haline gelen adicolor koleksiyonları da adidas Originals’ın yeni sezon trendleri olarak öne çıkıyor.

Sokak modasına yön veren ikonik marka adidas Originals, 1972 yılında gerçekleştirdiği logo değişimi ile özgünlük, yaratıcılık ve bireysellikten ilham alan ve orijinalliği temsil eden Trefoil logosunu kullanmaya başladı. Bugün 40. yaşını kutlayan adidas Originals Trefoil, Missy Elliot ve Star Wars gibi kült isim ve konseptlerden ilham alarak, yıllardır sokak modasına orijinal tasarımlı ürünler sunmaya devam ediyor. Trefoil’in 40. yaş günü vesilesiyle adidas Originals severler, ayakkabıdan t-shirt’e pek çok üründe, logonun özel uygulamalarını bulabiliyor.

adidas Originals Glam Rock Serisi ile bir rock yıldızı gibi görünebilirsin
adidas Originals Glam Rock, Core Style konsepti altında, LA Rock Chick temasını işleyen, parlak materyaller ve lüks görünümlü detayların yanı sıra, yıldız sembolü ile renklenen bir seri.. adidas Originals Glam Rock Serisi,70’lerin sadece müzik tarzı olarak değil, makyaj ve feminen kıyafet akımını başlatması ile de fenomen olan glam rock türünden ilham alıyor. Kişiye sportif şıklık katarken, oldukça iddialı ve gösterişli görünmesini sağlıyor. T-shirt’ten sweatshirt’e, çantadan ayakkabıya kadar seride yer alan tüm ürünler, aynı grafik baskı ve renk paletini paylaşan tek temel tasarım yaklaşımı ile hazırlandı. Bu sayede sayısız kombin imkanı sunuyor.

adidas Originals Collegiate Serisi ile kolej ve kampüs trendi sokaklarda
adidas Originals Collegiate, kolej ve kampüs trendinden ilham alıyor. Yuvarlak şekilli özel adidas Originals logosu ile ayrışan seride, numaralı t-shirt’ler ve track top’lar, reglan sweatshirt’ler, kolej ceketler, düşük ağ ve dar paçalar, kolej ve üniversite günlerinin modasını sokağa taşıyor. Orijinal ve renkli Collegiate Serisi, şıklığından ödün vermeden spor ve rahat giyimi sevenlere hitap ediyor.

Günlük kullanıma uygun sportif görünümlü ürün grubunu temsil eden adidas Core Sport Serisi ise, spor giyim tarzından vazgeçemeyenlere hitap ediyor. Seride yer alan sade ama şık tasarımlı ürünler, sokak modasını takip eden ama konforundan da ödün vermeyenler için ideal.

Klasikten vazgeçemeyenler adicolor’u tercih ediyor
adidas’ın ilk olarak 1983 yılında bir ayakkabı serisi olarak çıkardığı ve 2006 yılı itibariyle t-shirt ve eşofman takımları gibi tekstil ürünlerini de kapsayan bir koleksiyona dönüştürdüğü adicolor, bu sezon da çok orijinal ürünler sunuyor. adicolor’da, efsane Firebird track top, track pant ve polo yakalar başta olmak üzere oldukça renkli, eğlenceli ve şık tasarımlar bulmak mümkün. adicolor’ın sokak modasına bir armağanı olan, Kurbağa Kermit ve Miss Piggy’li ayakkabılar ise koleksiyonun en orijinal ve neşeli tasarımları arasında yer alıyor.

http://www.facebook.com/adidasoriginals

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT