Adidas Porsche Design Sport İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Adidas Porsche Design Sport İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu

Tarihler: 01 Mart 2012 Perşembe ~ 01 Mayıs 2012 Salı

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2012 ~ May 1, 2012

adidas Porsche Design Sport İlkbahar/Yaz 2012 Sezonunu Çığır Açan Hibrit Tasarımlar ile Karşılıyor.

İlkbahar/Yaz 2012 sezonu ile birlikte beşinci yılına merhaba diyen adidas Porsche Design Sport Koleksiyonu, bu sezonda da lüks ve teknolojik spor giyimi benimseyen erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Running/Fitness ve Driving Serileri ile Hibrit tasarımlar koleksiyonda öne çıkıyor.

Lüks teknolojik spor giyim koleksiyonu adidas Porsche Design Sport, çığır açan nitelikte bir mühendislik, sofistike bir tasarım, son derece titiz bir el işçiliği ile lüks kavramlarını bir araya getiren ürünler sunmaya devam ediyor. adidas Porsche Design Sport, İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu’nun ana temasını, Hibrit tasarımlar oluşturuyor. Ayrıca, Running/Fitness ve Driving Serileri de koleksiyonda öne çıkan ürün grupları arasında yer alıyor.

Hibrit şort, ceket ve Light Cap’in harika uyumu
Yüksek kaliteli esnek bir kumaştan üretilen Hibrit şort, su geçirmeyen ve nem tutmayan yapısı sayesinde serinlik hissi uyandırıyor. Dört yönlü esneklik sunan kaplama ile su ve rüzgar geçirmez özelliğe sahip. Hibrit ceket, olağanüstü bir hareket özgürlüğü sunuyor. Çıkarılabilir kollara sahip bu ceket, değişen hava koşullarına göre ayarlanabilmesi ile de çok fonksiyonlu bir kullanım imkanı yaratıyor.

Mükemmel tarz, yenilikçi özellikler
Driver’s Pant, ciltten nemi alan, su geçirmeyen ve leke tutmayan çok ileri bir kumaş teknolojisi ile tasarlanan bir pantolon. Şık görünümlü DRIVE Collapsible ayakkabılar, özellikle sıcak havalarda, ayağın nefes alabilmesi ve konforlu kalabilmesi için oldukça yumuşak ve gözenekli deriden imal edildi. Nefes alan iç ve dış yüzey malzemesinin yanı sıra adiPRENE teknolojisi ile üretilmiş yastıklı taban sayesinde ayakkabı, ayağı en iyi şekilde kavrıyor.Full Zip Fleece Top ceketler, nemi engellerken, ılık havanın vücuda yakın kalmasını sağlayarak, konfor sunan CLIMAWARM™ teknolojisi ile üretildi. Ceketin esnek yan yüzeyleri hareket özgürlüğünü artırırken, kadifemsi sırt yüzeyi ciltte yumuşak bir dokunuş sağlıyor.

adidas Porsche Design Sport İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu, Mart ayı itibariyle adidas mağazalarında lüks ve macera tutkunu erkeklerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT