Adidas Rüya Takımı, 2006 FIFA Dünya Kupasına Hazırlanıyor

Alışveriş Alışveriş Adidas Rüya Takımı, 2006 FIFA Dünya Kupasına Hazırlanıyor

Tarihler: 08 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2006 Pazartesi

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2006 ~ May 15, 2006
“Impossible Team”
adidas rüya takımı, 2006 FIFA Dünya Kupasına hazırlanıyor

adidas’ın 2006 FIFA Dünya Kupası için hazırladığı global futbol reklam kampanyası “Impossible Team”de, dünyanın en iyi futbolcuları bir arada yer alıyor. adidas, yeni reklam kampanyasında tüm zamanların en büyük futbol takımını biraraya getiren iki çocuğun hikayesini anlatıyor.

Futbol takımının sihrini anlatan reklam filminde, Zinédine Zidane, David Beckham, Michael Ballack, Kaka, Frank Lampard, Arjen Robben, Juan Roman Riquelme ve Raul gibi futbolcular oynuyor. Günümüzün futbol starlarına Franz Beckenbauer ve Michel Platini gibi geçmişin futbol kahramanları eşlik ediyor.

Futbol, bir takım olarak bir araya gelen bireylerin gücüdür. “Impossible Team” ile daha önceden başlatılmış olan +10 kampanyası, “Takım” fikri ve marka duruşu olan “Impossible is Nothing” ile bir üst seviyeye taşınıyor.

“Impossible Team”; adidas’ın global reklam ajansı 180 Amsterdam tarafından geliştiridi. Reklam yönetmeni Ivan Zacharias tarafından çekilen kampanya, 2 farklı film üzerine kuruludur.

İlk film olan Equipo, iki küçük İspanyol çocuk José ve Pedro’nun, kendi futbol takımlarını kurmalarını anlatıyor. Pedro ve José, okullarındaki ya da çevrelerindeki çocuklar yerine, geçmişten ve günümüzden uluslararası futbol yıldızlarını alarak kendi rüya takımlarını kuruyorlar. Çocukların bu imkansız fantezileri kısa zamanda gerçeğe dönüşüyor ve José ve Pedro’nun takımları oluşmaya başlıyor. José ve Pedro, kendi +10’larını oluşturuyor ve hayatlarının en büyük oyununu oynamaya hazırlanıyorlar .

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT