Adya By Nilay Yürükçü’den İki Özel Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Adya By Nilay Yürükçü’den İki Özel Koleksiyon

Tarihler: 30 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2012 Pazartesi

Firma: Adya by Nilay Yürükçü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2012 ~ Tem 30, 2012

Tasarımı ve modern çizgisi ile farklı beklentilere cevap veren ‘Adya by Nilay Yürükçü’, ‘Küçük Mucizeler’ ve ‘Pure Love’ koleksiyonu ile özel tasarımların ayrıcalığını yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Dört kuşaktır kuyumculuk yapan bir aileden gelen Nilay Yürükçü, 2009 yılında ‘Adya’ adı altında oluşturduğu kendi markası ile hem eğlenceli, hem de zarif koleksiyonlara imza atıyor.

‘Adya by Nilay Yürükçü’, 2012 ‘Küçük Mucizeler’ koleksiyonunu, kendini daha güçlü, daha aşık, daha yaratıcı ve daha şanslı hissetmek isteyen kadınlar için hazırladı. 925 ayar gümüş üzeri 18k altın kaplamayı kendi tarzıyla şekillendiren tasarımcı Nilay Yürükçü’nün ‘Küçük Mucizeler’ koleksiyonu, inandığınız masalların ve mucizelerin gerçekleşmesini sağlayan tılsım yüklü kolye, küpe ve bilekliklerden oluşuyor.

‘Adya by Nilay Yürükçü’nün ‘Pure Love’ koleksiyonu ise aşkın rengi kırmızı fikrinden yola çıkarak tasarlandı. Koleksiyonun mesaj içeren takıları, doğal, sade, saf ve gerçek aşkı anlatıyor.

Tarzınızı tamamlayacak ya da başlı başına bir tarz oluşturmaya yetecek tasarımların her biri şıklığı ve taşıdığı sıradışı çizgileriyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT