Ağzınızdaki Yaralara ‘Güle Güle’ Deyin

Alışveriş Alışveriş Ağzınızdaki Yaralara ‘Güle Güle’ Deyin

Tarihler: 29 Kasım 2010 Pazartesi ~ 29 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Genesis İlaç

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2010 ~ Ara 29, 2010

Ağzınızda çıkan yaralar ( aftlar ) için artık çok çok özel bir ürün Türkiye’de! Günümüzde çoğunlukla strese bağlı olarak görülen, ağızda ağrılı ve sıkıntılı bir dönem yaşatan bu rahatsızlığın en etkin çözümü Stomatovis pomat ve ağız solüsyonu… İki ayrı formda sunulan ürün, son günlerin mucizevi teknolojisi nanoteknoloji ile üretiliyor.

Stomatovis içerdiği çeşitli bileşenlerin nanoteknoloji ile bir araya getirilmesi ile tedavide gerekli olan tüm ihtiyaçları karşılıyor. Ağrıyı kesiyor, anti-inflamatuar özellik gösteriyor, yarayı koruyor ve en kısa zamanda iyileştiriyor. İçeriğindeki yapışkan nanopartiküller sayesinde kaygan ağız içi mukozada yara üzerine yapışıp, koruyucu bariyer oluşturabilen tek ürün olan Stomatovis, bu sayede etkisini çok daha uzun süre gösteriyor.

Gün içerisinde ve yatmadan önce kullanılması önerilen Stomatovis ile ağzınızdaki yaralara en kısa zamanda ‘güle güle’ deyin… Tüm ağız yaralarınızdan ve aftlarınızdan kurtulun.

Not : Bu ürün ilaç kategorisinde değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT