Aidata Çift Çekirdekli İşlemci Teknolojisi ile Tanışmanın Zamanı

Alışveriş Alışveriş Aidata Çift Çekirdekli İşlemci Teknolojisi ile Tanışmanın Zamanı

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: Aidata

Telefon: (0212) 331 15 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
AİDATA ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ TEKNOLOJİSİ İLE TANIŞMANIN TAM ZAMANI

BİLGİSAYARI “TEKNOLOJİ ÜSSÜ”NE DÖNÜŞTÜREN AIDATA ALTIMA SERİSİ, TEKNOLOJİ MERAKLILARINA EĞLENİRKEN,ÇALIŞIRKEN, HER AN HER YERDE KULLANIŞLI VE HIZLI ÇÖZÜMLER SUNUYOR.

Üstün özelliklere sahip AİDATA ALTİMA notebooklar çift çekirdekli teknolojisi ile hızınıza hız katıyor.İki ayrı çekirdeğin tek bir işlemci içerisine yerleştirilmesi ile, iki işlemci çekirdeği paralel çalışarak aynı işi çok daha kısa sürede yapıyor. Bu teknoloji tek çekirdekli işlemciye göre %50’ye varan fark yaratarak daha hızlı erişim sağlıyor. Kablosuz özgürlük sunan AİDATA ALTİMA notebook ile dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde internette olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.Hafifliği ve zarif görünümü ile Aidata konforunu yaşayacağınız Altima notebooklar, size teknolojiyi üst seviyede sunarken hayatınıza kolaylık ve hız getiriyor.

Aidata Altima, çift çekirdekli işlemci tabanlı notebooklar ile çalışırken müzik indirmek ve kapasite gerektiren oyunları oynamak, virüs taraması ve download gibi birden fazla işlev, daha yüksek kapasite ve güç ile sorunsuz yapılır.Entegre web kamerası ile iş toplantılarınızı istediğiniz her mekana taşıyacağınız AIDATA ALTİMA notebook, dilediğiniz anda eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor.

“Bize Göre Teknoloji Hizmete Dönüşünce Değerlidir” sloganını kullanan Aidata, yeni ürünleri ve seçenekleri ile teknolojiyi sıkıcılıktan kurtarıyor. Dünyaya bağlanırken eğlenmek, çalışırken keyif almak ve tek bir üründe eğlence ve yaşam konforuna sahip olmak istiyorsanız Aidata Altima serisi sizin için vazgeçilmez olacak.

AİDATA ALTİMA notebookları, Aidata mağazalarından, Profilo bayilerinden, Bonus Card’a 12 ay,Maximum Kart’a 9 ay BonusCard,HSBC Advantage,Axess, CardFinans,Artankart,Vakıfbank ve World Card kredi kartlarına 6 ay peşin fiyatına vade farksız ödeme seçenekleri ile alabilirsiniz.
FİYATLAR :
ALTİMA AN-602: 1239 USD + KDV
ALTİMA AN-603: 1399 USD + KDV
www.aidata.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT