AirTies İle Geleceğin Teknolojisi Bugünden Elinizde…

Alışveriş Alışveriş AirTies İle Geleceğin Teknolojisi Bugünden Elinizde…

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 17 Kasım 2008 Pazartesi

Firma: AirTies

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 17, 2008
AirTies İle Geleceğin Teknolojisi Bugünden Elinizde…
Türkiye’nin bir numaralı kablosuz teknoloji markası AirTies, yeni teknoloji ve ürün tasarımına sahip iki yeni ürünle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Şık ve göz alıcı tasarıma sahip yepyeni ürünleri Air 5050 ve Air 5020’yi, kablosuz teknolojilerin en hızlısı olan yeni 11N ile güçlendiren AirTies, geleceğin teknolojisini bugünden kullanıcılarına sunuyor.

Air 5050 ADSL2+ 4 Port Modem
Air 5050, küçük işletmelere yüksek hız ve performansa sahip pratik yerel ağ çözümleri sunuyor. 4 adet ethernet portu ve gelişmiş SPI Firewall özelliğine sahip Air 5050, 4 bilgisayarın aynı anda güvenli ve ADSL2+ hızında internete bağlanmasını sağlıyor.
Air 5050, USB Host özelliği sayesinde standart bir USB yazıcıyı ya da depolama aygıtını, ağ paylaşım cihazı olarak kullanma imkanı da sunuyor. Böylece, USB portu ile bilgisayara bağlanıp her türlü yazıcı ve depolama aygıtını sadece tek bir bilgisayara bağlamak yerine Air 5050’ye bağlayarak ağınızı tüm kullanıcılarınıza paylaştırabilirsiniz. Tek bir noktadan, tüm ağa yazıcı ve dosya paylaşımı yapılmasını sağlayabilirsiniz.
Şık ve göz alıcı tasarımı ile Air 5050, IP QoS, VLAN, PVC-Port mapping ve IGMP gibi gelişmiş Router özellikleri sayesinde geleceğin teknolojisi olan IPTV gibi internet üzerinden verilebilecek servisleri de kullanmak için hazır durumda.

Air 5020 ADSL2+ 2 Port Modem
İnternet erişiminde yarattığı farklarla ön plana çıkan AirTies, evlerde kullanım ve bağlantı kolaylığı için de çözümler üretiyor. Yeni geliştirilen Air 5020, birden fazla bilgisayar kullanılan evlerde, aynı anda ve aynı performansta internet bağlantısı sağlıyor.
Yüksek hız ve kalitesinin yanı sıra şık ve göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken Air 5020 tüm AirTies ürünlerinde olduğu gibi sesli ve görüntülü animasyonlar ile kolay kurulum özelliğine sahip. Ayrıca modemden maksimum performans almanızı sağlayacak olan Otomatik Firmware güncelleme sistemine sahip Air 5020, AirTies ADSL hizmet programına bağlanarak güncellemeleri otomatik olarak yapıyor.
Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı olarak üretilen Air 5050 ve Air 5020 modemler 3 yıl genişletilmiş AirTies garantisi, 7/24 teknik destek ile mutlak müşteri memnuniyeti gibi AirTies’ın ürünlerinde sunduğu tüm özelliklere sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT