Aisha 2011 İlkbahar Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Aisha 2011 İlkbahar Koleksiyonu

Tarihler: 01 Nisan 2011 Cuma ~ 01 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Aisha

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2011 ~ May 1, 2011

Doğanın uyanışı olarak kabul edilen İlkbahar mevsimi için, ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası aisha tarafından, dünyanın farklı bölgelerinden toplanılan doğal ürünler ile hazırlanan 2011 İlkbahar koleksiyonu, kendinin değerini bilen kadın, erkek ve çocuklar için üretildi.

Koleksiyonda, holistik(bütünsel) bakım için kadınlara özel kokularda hazırlanan body scruplar’lar, banyo yağları, yüz temizleme çiçekleri ve kremler baharın uyanışını kutlamak için tasarlandı. Markanın özellikle olgun ciltler için hazırladığı “Hayat İksiri - canlandırıcı serumu” ise, yumuşak dokusu ve doğal yapısı ile yine sezonun gözdesi olmaya aday.

Erkekler için hazırlanan nane ve misket limonu aromalı banyo setleri ve tıraş sonrası kullanılabilecek ürünler, maskülen kokuları ile ön plana çıkıyor.

aisha markasının; anne adayları, bebek ve çocuklar için hazırladığı koleksiyonda ise, hamilelik döneminde çatlak önleyici kremden, anne adaylarının ruhsal dalgalanmaların etkisini azaltan “moodblend” ürünlerine, bebeklerin cilt sağlıklarını korumak için özel olarak organik yağlar ile üretilen şampuanlardan, yumuşacık ve farklı hayvan figürlerinde tasarlanan yıkama havlularına kadar geniş bir ürün gamı bulunuyor.

Evdeki huzur ve keyfi arttırmak için hazırlanan aisha Home Koleksiyonunda, farklı aromalardaki mumlardan, banyo setlerine, yastık ve oda spreylerinden çay keyfi için tasarlanan ürünlere kadar doğal bir koleksiyon sizleri bekliyor.

Evlilik hazırlığı yapan genç kızlar için tasarlanan “Hamam Keyfi Setleri” ve “Evlilik Bohçalarının” içerisinde yer alan, organik pijamalar, lifli ürünler ve lavantalı keseler ön plana çıkıyor. Düğün günü sadece kendilerine has bir parfümü tercih eden gelin adaylarına ise “Kişiye Özel Parfüm” hizmeti de veren aisha’da yepyeni bir mevsimin coşkusu başladı.

aisha’nın Bahçesinden

aisha, ürünlerindeki doğal özlerden, ambalaj malzemesine kadar, koleksiyonundaki bütün ürünler için teker teker araştırmalar, çalışmalar ve testler yapıyor. Ürünlerinin % 100 içeriği doğal ürünlerden, % 60‘ı ise sertifikalı organik hammaddelerden oluşan ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası aisha, tasarım ve hazırlanma aşamasında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kozmetoloji Bölümü ile birlikte çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT