Aisha İstanbul´da Online Alışveriş Fırsatları!

Alışveriş Alışveriş Aisha İstanbul´da Online Alışveriş Fırsatları!

Tarihler: 27 Ocak 2011 Perşembe ~ 27 Şubat 2011 Pazar

Firma: Aisha İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2011 ~ Şub 27, 2011

Ülkemizin ilk Doğal Kozmetik ve Aromaterapi markası Aisha İstanbul, web sitesinden yapacağınız alışverişlerde özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

www.aisha.com.tr adresinden yapacağınız 150 TL ve üzeri yüz ürünü alışverişine %20 indirim ayrıcalığını sunan Aisha İstanbul, ölü hücrelerle ve siyah noktalarla en kısa sürede vedalaşmanızı sağlayacak yüz temizleme eldivenini de hediye ediyor.

Aisha İstanbul ´un her türlü cilt tipine uygun olarak hazırladığı özel yüz ürünlerinde kullandığı gül, lavanta, ıtır, papatya ve neroli gibi saf çiçek suları cildinizi derinlemesine temizler ve nem ihtiyacını giderir.

Aynı safa, kuşburnu çekirdeği, ezan çiçeği ve üzüm çekirdeği gibi anti oksidan ve yaşlanma karşıtı mucize yağlar içeren normal, yağlı ve olgun ciltler için ayrı ayrı hazırlanan serumlar sayesinde kırışıklıklar azalırken, kolajen üretimi artar ve cildiniz yenilenerek sağlıklı bir yapıya kavuşur.

Ayrıca temizleme amaçlı kullanabileceğiniz her cilt tipine göre özel olarak hazırlanan lavanta, kalendula ve kil içerikli saf zeytinyağı ve aynı safa yağı içeren sabunlar ile cildinizin A, D ve E vitamini eksikliğini de giderebilirsiniz.

Aisha´nın Bahçesinden
Aisha İstanbul, ürünlerindeki doğal özlerden, ambalaj malzemesine kadar, koleksiyonundaki bütün ürünler için teker teker araştırmalar, çalışmalar ve testler yaptı. Ürünlerinin % 100 içeriği doğal ürünlerden, % 60‘ı ise sertifikalı organik hammaddelerden oluşan ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası aisha ISTANBUL, tasarım ve hazırlanma aşamasında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kozmetoloji Bölümü ile birlikte çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT