Aisha İstanbul’da Yeni Yıl Mucizeleri

Alışveriş Alışveriş Aisha İstanbul’da Yeni Yıl Mucizeleri

Tarihler: 13 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Aisha

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2010 ~ Ara 31, 2010

Ülkemizin ilk Doğal Kozmetik ve Aromaterapi markası aisha İSTANBUL, aromaterapi ürünlerini yepyeni bir yıla mutlu başlamanız için size birbirinden özel ve doğal alternatifler öneriyor.

aisha İSTANBUL tarafından hazırlanan kadınlara özel “Sweet Dreams For Her” paketinde yer alan lavantalı body butter, zentinyağı ilaveli yüz sabunu, aromatik mum, yastık spreyi ve göz yastığı, dokuları besleyerek cildin sakinleşme ve rahatlama çağrısına cevap veriyor.

Hayatınızdaki o özel erkek için oluşturulan “Sweet Dreams for Him” setinde, lavanta yağı içeren el ve vücut losyonu, mum ve yastık spreyinin yanı sıra kış aylarının vazgeçilmez koruması nane ve misket limonu ile hazırlanan banyo jeli ve enerji verici bitki çayı karışımı yer alıyor.

Bebek ve çocuklar için özel olarak üretilen “ Tatlı bebek”, “Tatlı Bebek Pampering” ve “Küçük Prenses” grupları da yeni bir yıla bilinçli giren aileler için hazırlandı. Setlerde, sakinleştirici ve uykuya daha rahat geçiren ürünler yer alıyor. Baş derisini besleyen, rahatlatıcı badem yağı, zeytinyağı özleri ve lavanta öz yağı ile ön plana çıkan “Sweet Dreams” şampuan ile tatlı rüyalara dalan bebekler çok daha mutlu ve sağlıklı. Evinizin de ruhunuz ve vücudunuz kadar rahat ve huzurlu olmasının önemini bilen aisha ISTANBUL, hem siz hem de sevdikleriniz için “Home Sweet Home” setini tasarladı. Hisleri okşayan, morali yükselten ve ortama pozitif enerji katan Yasemin çiçeğinin özleri ile hazırlanan mum, ev parfümü ve yastık spreyinin yanı sıra kil ve lavantalı saf zeytinyağı sabunu ve anti bakteriyel bambu havlu seti de yeni yılın en güzel hediyelerinden biri olmaya aday.

Umut dolu bir seneye yeni anne olarak giren kadınlar için harmanlanan “Yeni Anne Hediye Seti”; bergamot ve turunçgillerin zihni ve ruhu tazeleyen, yepyeni bir enerji veren özleri ile hazırlandı. Sette yer alan body wash, el ve vücut losyonu, cesaret veren Yaseminli ve Neroli kolonya, organik Türk Gülü Hidrosolü ve çok amaçlı masaj yağı ile yeni anneler ve anne adayları en güzel seneye merhaba demenin keyfini yaşayacaklar.

Yılbaşı alışverişinizi, sadece Aralık ayına özel indirim fırsatları sunan aisha İSTANBUL’a uğramadan tamamlamayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT