Akay Gelinlik’ten En özel gününüze % 30 İndirim…

Alışveriş Alışveriş Akay Gelinlik’ten En özel gününüze % 30 İndirim…

Tarihler: 06 Temmuz 2009 Pazartesi ~ 06 Ağustos 2009 Perşembe

Firma: Akay Gelinlik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2009 ~ Ağu 6, 2009
Akay Gelinlik’ten En özel gününüze % 30 İndirim…
Akay Gelinlik’ten hayatının en mutlu gününe hazırlanan gelin adaylarına özel %30 indirim…

Hayatınızın en önemli gününde, kusursuz bir gecede peri masallarından çıkmışçasına bir ihtişam sergileyebileceğiniz Akay’ın Elegance Koleksiyonu %30 indirimle sizleri bekliyor. Sektörün lideri olan Akay Gelinlik, 15 Temmuz 2009’a kadar devam edecek olan kampanya ile gelinlerin en özel günü için çok çarpıcı bir armağan sunuyor.

Akay’ın Elegance Koleksiyonu; danteller, fiyonklar, uzun kabarık eteklerden oluşuyor. Koleksiyonda romantizmin tüm öğeleri yansıyor. Modellerdeki yeni heykelimsi formlar klasik duruşla yeni akımları bütünleyerek trendleri yakalıyor. Özellikle işlemelerdeki Swarovski ve kristal taşların farklı malzemeler ile bütünlüğü ince işçilik ve kumaş kalitesiyle size Elegance şıklığını yansıtacak.
“AKAY Gelinlik” gecenizin kusursuzluğu için her şeyi düşündü ve kusursuz olmak isteyen gelin adaylarına inanılmaz bir fırsat sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak ve ayrıntılı bilgi almak için size en yakın “Akay Gelinlik” mağazalarına uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT