Akay Premium’da Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor

Alışveriş Alışveriş Akay Premium’da Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor

Tarihler: 23 Ağustos 2010 Pazartesi ~ 23 Eylül 2010 Perşembe

Firma: Akay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2010 ~ Eyl 23, 2010

Türkiye’nin gelinlik markası Akay yeni mağazası ile; gelinlikten damatlığa, gece elbisesinden iç çamaşırına, ayakkabıdan gelin aksesuarına kadar yüzlerce modeli, 1500m²’lik bir alanda evlenecek çiftlerin beğenisine sunuyor.

Akay, Wedding World Kuyumcukent’te açtığı en büyük konsept mağazasında, gelin ve damat adaylarına VIP hizmeti sunuyor. Şık dekorasyonu ile büyülü bir dünyanın kapılarını açan mağazada, deneyimli satış temsilcileri sizleri karşılıyor. Akay Premium’a gelenler, kapıdan girdikleri anda kendilerini bir defilenin özel konuğu olarak hissediyor. Mağazada; farklı zevkler ve beklentiler düşünülerek hazırlanmış, kimi işlemesi, kimi asaleti, kimi neşeli çizgileriyle öne çıkan birbirinden özel tasarım gelinlikler mankenlerin üzerinde sergileniyor. Böylece, Akay Premium’u tercih eden gelin adayları modellerin kumaşlarını, dikimlerini, duruşunu rahatça inceleyip seçim yapabiliyor. Modelleri denemeye başlayan gelin adayları bir anda kendilerini bir Haute Couture defilesinin baş mankeni gibi hissedip hoş bir deneyim yaşıyor.

Gelinlik koleksiyonunda rahatlık ve şıklığın tüm asaletini yansıtan özgün modellerle, dantel kullanımları ön planda yer alıyor. Farklı kumaşların birlikteliği, yakalardaki hareketler, yeni formlar ve taşların işçiliği özellikle dikkat çekiyor. Aksesuarlar ise gelinliğin en önemli tamamlayıcı unsurları. Sertaç Delibaş ve Divan Kundura’nın Akay’a özel tasarım ayakkabıları, Charlotte White’ın gelinlere özel şapka koleksiyonu, Deniz Kaprol’ün gelin aksesuarları, iç çamaşırı markası Triumph’un gelin koleksiyonu Akay Premium mağazasında yer alıyor. Bu kadar özenin nedeni tabi ki, gelinlerin hayatlarının en özel gününde, tepeden tırnağa göz kamaştırıcı bir güzelliğe bürünmelerini sağlamak.

Kendi zevkini detaylara yansıtmak isteyen gelinlere ise Akay’ın tasarımcıları yaratıcı fikirleriyle yardımcı oluyor. İşte, tam rüyalarımı süsleyen gelinlik bu dediğinizde de, seçtiğiniz model usta ellerde titiz bir işçilikle hayata geçiriliyor. Yeni abiye koleksiyonları ise düğün davetlileri ve aile yakınları için birçok alternatif sunuyor. Hazır modellerin yanı sıra, kişiye özel abiye dikim servisi ile dilediğiniz model tasarımcıların elinde şekillenerek sizi özel kılıyor.

Akay Premium sadece gelinlere değil, damat adaylarına da özel tasarımlar sunuyor. Güzelliği ile göz kamaştıran gelinlere damatlar da yakışıklılığı ile eşlik ediyor. Kişiye özel üretim anlayışı ve ince işçiliğin yarattığı mükemmelliği temsil eden Beau Brummel koleksiyonu, damatlar için geniş bir seçenek sunuyor. Damat adayları da gelinler gibi zevklerini yansıtan detayları, fiziksel özelliklerine uygun kesimleri kendileri belirleyebiliyor. Yaka modeli, cep sayısı, kol düğmeleri, gömlek koluna yazılan isim gibi uygulamalarla takımlar kişiselleştiriliyor. Fiziksel özellikler, rahatlık, duruş, davranış, kişisel beğeni ve zevkler, doğru ölçü ve yaratıcı fikirle birleşiyor.

Akay Premium’da alışveriş çok keyifli…
Yepyeni bir mağazacılık anlayışı ile gelinlik alışverişini zevkli hale getiren Akay Premium’da, gelin ve damat adayları ile yakınlarının rahat etmesi için de her şey düşünülmüş. Konuklar, provalar için rahat bir ortam yaratan VIP odalarında ağırlanarak, bekleme süresini de konforlu geçirmeleri sağlanıyor. Her zevke ve her bütçeye uygun gelinlik ve abiye modelleri sunan Akay’ın fırsat reyonundaki yüzde 50 indirim uygulaması da devam ediyor. Ayrıca, Digiturk abonelerine yönelik yüzde 30 indirim kampanyasıyla da avantaj yaratıyor. Yeni koleksiyonu ve premium mağazasıyla uzun süre kendinden söz ettirecek olan Akay, evlilik hazırlığındaki çiftleri bu büyülü dünyasına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT