Aker Şarapları Aşk’a Kadeh Kaldırıyor

Alışveriş Alışveriş Aker Şarapları Aşk’a Kadeh Kaldırıyor

Tarihler: 07 Ocak 2010 Perşembe ~ 31 Ocak 2010 Pazar

Firma: Aker Şarapları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2010 ~ Oca 31, 2010
Aşkın ve tutkunun içkisi şarabın en güzel tadı Aker Şarapları, sevgililer gününde kadehleri aşka kaldırıyor.

Aşkı ve tutkuyu temsil eden kırmızı, saflığı ve masumiyeti temsil eden beyaz şarap çeşitleri Aker şarapları romantik bir sevgililer günü için çiftleri Aker Şarap Butiğine davet ediyor. Sevdiğiniz kişi ile yiyeceğiniz romantik akşam yemeğinde, aşkınıza Aker Şarapları eşlik etsin istiyorsanız, Suadiye Aker Şarap Butiğindeki birbirinden lezzetli şarap çeşitleri sizleri bekliyor.

Kırmızı şarap üretiminde bir fenomen haline gelen Cabernet üzümlerinden Cabernet Sauvignon, dünyanın en kaliteli kırmızı üzüm cinslerinden Shiraz, kolay ve yumuşak içimi ile Merlot, Fransız kökenli olmasına rağmen Trakya Bölgesi`nde toprak ve iklim koşullarını çok severek neredeyse yerli bir üzüm cinsi haline geline gelen Gamay, Trakya bölgesine özel üzüm Papazkarası, kolay içimi ile Cinsault ve özellikle deniz ürünleri ile önerilen Semillion şarap çeşitleri, Suadiye’de Aker Şarap Butiğinde…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT