Akıllı çim biçme makinesi Gardena’dan

Alışveriş Alışveriş Akıllı çim biçme makinesi Gardena’dan

Tarihler: 27 Haziran 2005 Pazartesi ~ 30 Haziran 2005 Perşembe

Firma: Hobi Bahçecilik

Telefon: (216) 389 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2005 ~ Haz 30, 2005
Akıllı çim biçme makinesi Gardena’dan

Hobi bahçeciliğinin lider markası Gardena, 360 derece dönebilen çim biçme makinesiyle bahçenizin her köşesinde rahatlıkla kullanma kolaylığı sağlıyor.

Bahçe meraklılarına hayatı kolaylaştıracak ürünler tasarlayan Alman markası Gardena, hobi bahçeciliğinin devrim yaratacak ürününü Türk tüketicisiyle buluşturdu. “Kıvrılabilen çim biçme makinesi” olarak tanımlanabilecek olan bu ürünün en büyük özelliği, direksiyonlu ve 360 derece dönebilen ön tekerleklere sahip olması. Bu sayede, bahçelerin en zor biçilen çim alanlarına dahi ulaşmak mümkün. Kullanıcının boyuna göre ayarlanabilen itme kolu ve ön tekerleklerin istenildiğinde sabitlenebilmesi ise ürünün diğer önemli özellikleri olarak dikkat çekiyor.

Engelleri kolaylıkla aşabilme özelliğine sahip olan Gardena’nın yeni çim biçme makinesi yüksek manevra kabiliyetinin yanı sıra kesme ve toplama işlemlerinde de çok iyi sonuç veriyor. İtme kolunun kıvrılması sayesindeyse hem rahat taşıma, hem de kolay saklama olanağı sağlıyor. Ürün ile ilgili daha detaylı bilgi Gardena-Dost’tan elde edilebilir. Tel: (216) 389 39 39

Büyük yapı marketlerinde temin edilecek ürünün tavsiye edilen fiyatı: 1100 W Çim Biçme Makinesi 235 YTL + KDV, 1300W Çim Biçme Makinesi 380 YTL +KDV

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT