Aklınız artık ofiste kalmasın!

Alışveriş Alışveriş Aklınız artık ofiste kalmasın!

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 04 Eylül 2008 Perşembe

Firma: IPera

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 4, 2008
Aklınız artık ofiste kalmasın!
IPera, “Kişisel İletişim Asistanı” yazılım çözümü “T-Panel” için hazırladığı yepyeni bir eklentiyi duyurdu.
Yeni eklenti ile çalışanlar, nerede olurlarsa olsunlar kendilerini ofis telefonundan arayan olduğunda anında e-posta ile haberdar olabiliyorlar. Böylece iletişim kopukluklarının neden olduğu kazalar minimuma indirilebiliyor.

Yerinizde değilken sizi ofis telefonunuzdan arayanlardan nasıl haberdar oluyorsunuz? Belki yerinize döndüğünüzde telefonunuz arayan kişilerin numaralarını gösteriyor, belki bırakılan sesli mesajları dinliyorsunuz. Belki de sekreteriniz veya bir iş arkadaşınız arayanların notlarını alıyor. Bazı durumlarda tüm dikkate rağmen alınan notlar kaybolabiliyor veya siz yerinize döndüğünüzde iş işten geçmiş oluyor. Yerinde bulunmayan bir çalışanı arayan birinin zamanında iletişim kuramamış olması, çalışanları ve şirketleri zor duruma düşüren, bazen de telafisi zor sorunlara neden oluyor. IPera’nın “OFİSTELEFONU” Uygulama Ailesi içinde yer alan Kişisel İletişim Asistanı uygulaması “T-Panel” için yayınlanan yeni eklenti tüm bu sıkıntıları ortadan kaldırıyor.

Yeni eklenti ile T-Panel, artık bir çalışanın telefonuna dışarıdan gelen bir çağrıya yanıt verilmez ise, arayan numara, o numaranın kime ait olduğu, arayan kişinin ofiste gün içinde başkaları ile görüşme yapıp yapmadığı bilgilerini, ilgili çalışana e-posta aracılığı ile gönderiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT