Akmerkez`den 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Bayanlara Özel Sürprizler

Alışveriş Alışveriş Akmerkez`den 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Bayanlara Özel Sürprizler

Tarihler: 08 Mart 2007 Perşembe ~ 08 Mart 2007 Perşembe

Firma: Akmerkez

Adres: Etiler Etiler İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2007 ~ Mar 8, 2007
AKMERKEZ’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE BAYANLARA ÇOK ÖZEL SÜRPRİZLER…

Dünya standartlarında bir alışveriş merkezi olan ve özel günlerde gerçekleştirdiği değişik aktivitelerle adından devamlı söz ettiren Akmerkez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde saat 12:00-18:00 arasında bayanlara günün sembol çiçeği olan mimoza hediye ediyor.

Akmerkez’i 8 Mart günü ziyaret edecek olan bayanlar kendilerine hediye edilecek güzel kokulu, narin ve eşsiz bir çiçek olan mimoza ile kendilerini çok özel hissedecekler.

Akmerkez, bu özel gün için tüm bayanlara hitap edecek bir de söyleşi düzenledi. Akmerkez, Moda ve Model Derneği’nin (Moder) katkılarıyla saat 12:00-13:00 arasında Food Court’ta gerçekleşecek olan ve bir zamanların ünlü mankenleri, günümüzün iş kadınları Nilgün Ertuğ, Başak Gürsoy, Deniz Adanalı ve Fatoş Kayacan Hataylı’nın katılacağı özel söyleşiye tüm ziyaretçilerini bekliyor.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Akmerkez, tüm dünya kadınları için özel ve anlamlı olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü bayan ziyaretçilerine hediye edeceği mimozalar ve bayanlar için düzenlediği zevkli söyleşi ile kutlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT