Akşam Karanlığından Günün İlk Işıklarına

Alışveriş Alışveriş Akşam Karanlığından Günün İlk Işıklarına

Tarihler: 14 Ocak 2008 Pazartesi ~ 18 Ocak 2008 Cuma

Firma: Sarar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2008 ~ Oca 18, 2008
AKŞAM KARANLIĞINDAN GÜNÜN İLK IŞIKLARINA
Sarar, Sevgili İle Akşam Karanlığından Günün İlk Işıklarına Kadar Paylaşılan Her An İçin 2008 Gözlük Koleksiyonunu Sunuyor…Aşk’ı İtiraf Eden Bakışlar İçin Sarar Gözlüğünüzü Seçin Ya Da Sevdiğiniz Erkeğe Sarar Şıklığını Hediye Edin..

Dikkat çekmeyi sevenlerin markası Sarar, sadece romantik bir çekicilik değil, canlı renklerle gözlük tasarımlarına yeni bir bakış veriyor. Güçlü erkeğin iddialı ve prestijli aksesuarı olan Sarar, sevgili ile akşam karanlığından günün ilk ışıklarına uzanan paylaşım için gözlüğü hayatınızın bir parçası haline getiriyor.

Sarar 2008 güneş gözlüğü koleksiyonunda yaklaşık 600 adet gözlük yer alıyor. Sarar güneş gözlükleri 80’lerin isyankar ruhunu yansıtan büyük ve tek parça çerçevesiz gözlükler, metal, asetat tasarımlar ve yüzü kaplayan mask gözlükler, kemik çerçevelerin gözlük saplarında swarovski taşlarla süslenmiş ince detaylarla sezonun trendini belirliyor. Metal gözlüklerden vazgeçmeyenler için kemik saplarla bütünleştirilmiş metal detaylı güneş gözlükleri de tasarlanmış. Sarar Gözlük Koleksiyonunun da %100 UV filtreli polarize ve degrade camlar kullanılarak kullanıcıların göz sağlığı da düşünülmüş. Sarar modellerinden birini seçtiğinizde, isteyeceğiniz değiştirme kartı ile sevdiğiniz dilerse istediği modeli seçebilecek ve hediyeniz özel olacaktır. Camının renginden, çerçevesinde kullanılan materyale kadar en küçük bir ayrıntıya bile önem veren Sarar, kış güneşinden sevdiğinizin gözlerini korumanız içinse şık güneş koleksiyonunu sunuyor...
Bu yıl yeni heyecanlar, yeni başlangıçlar ve yeni mutluluklara Sarar ile girin, şıklığınızı bütünleyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT