Aksigorta İle Tivibu’nun Renkli ve Özgür Dünyasına Adım Atın

Alışveriş Alışveriş Aksigorta İle Tivibu’nun Renkli ve Özgür Dünyasına Adım Atın

Tarihler: 29 Haziran 2011 Çarşamba ~ 31 Temmuz 2011 Pazar

Firma: Aksigorta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2011 ~ Tem 31, 2011

Türkiye’nin en bilinen ve güvenilir sigorta şirketi Aksigorta, 31 Temmuz 2011 tarihine kadar ‘Ev-Eşya Sigortası’ alan veya mevcut sigortasını yenileyen müşterilerine Tivibu Web Başlangıç Paketi hediye ediyor.

Türkiye’nin en kapsamlı ve hesaplı konut sigortası olan ‘Ev-Eşya Sigortası’ ile yangından depreme, hırsızlıktan su baskınına kadar birçok konuda evinizi, eşyalarınızı, ailenizi ve hatta komşularınızı bile güvence altına alabilirsiniz. Kampanya süresince sigorta alan veya yenileyen müşteriler, Aksigorta web sitesi üzerinden form doldurarak Tivibu Web Başlangıç Paketi kazanmak için başvuruda bulunabilirler. Kampanya dâhilinde poliçe numarası ile başvuran ilk 10 bin kişi Tivibu Web Başlangıç Paketi kazanacak.

Kampanya ve ürün hakkında detaylı bilgi almak için 444 27 27 numaralı Aksigorta Hizmet Merkezi’ni arayabilir ya da www.aksigorta.com.tr adresinden size en yakın Aksigorta acentesine ulaşabilirsiniz.

Tivibu nedir?
Tivibu Web bilgisayarınız üzerinden TTNET internet bağlantısıyla yerli ve yabancı TV kanallarını izleme fırsatı sunan TTNET’in Web TV hizmetidir. Tivibu Web ile bilgisayarınız üzerinden yerli ve yabancı pek çok TV kanalına ulaşabilir, canlı yayınları istediğiniz zaman durdurup geri alabilir, en yeni filmlerden klasiklere, en sevilen dizilerden en ilginç belgesellere istediğiniz an ulaşabilir, kaçırdığınız yerli dizileri 1 hafta süresince tekrar seyredebilir ve Tivibu Web’in tüm bu özellikleriyle özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT