Aktif Web Kargo ile internet alışverişlerinde aynı gün süper hızlı teslimat

Alışveriş Alışveriş Aktif Web Kargo ile internet alışverişlerinde aynı gün süper hızlı teslimat

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Hepsiburada.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
İnternetten satın alınan ürünlerin adrese teslim süresinde devrim niteliğinde yeni bir hizmet
Aktif Web Kargo ile internet alışverişlerinde aynı gün süper hızlı teslimat
İnternetten satın alınan ürünlerin adrese ulaştırılmasında yeni bir dönem başladı. “Aktif Web Kargo” adlı yeni hizmetle, online olarak satın alınan ürünler aynı gün, hatta birkaç saat içerisinde adrese ulaştırılıyor.

Türkiye`nin ilk özel dağıtım firması Aktif İleti, yine bir ilke imza atarak, internet alışverişlerinde süper hızlı teslimat dönemini başlattı. İnternetteki alışveriş sitelerinden online olarak satın alınan ürünler, aynı gün ve yalnızca birkaç saat içinde adrese teslim ediliyor.

“Aktif Web Kargo” adlı aynı gün teslimat hizmetinin ilk kullanıcısı, Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi Hepsiburada.com oldu. İlk aşamada Hepsiburada.com’un İstanbul’da ikamet eden müşterilerinin yararlanabildiği süper hızlı teslimat seçeneğinin dağıtım ağı, önümüzdeki günlerde genişleyecek.

Özellikle zamandan tasarrufta bulunmak ve satın aldıkları ürüne bir an önce kavuşmak isteyenlerin büyük ilgi göstermesi beklenen hizmetin, kısa sürede geniş bir kesim tarafından tercih edileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Aktif Web Kargo hizmeti, Hepsiburada.com müşterilerine son derece avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Hizmetten yararlanmak için; saat 18.00’e kadar olan teslimatlarda Anadolu Yakası için 8.00 TL+KDV, Avrupa Yakası için 12.00 TL+KDV ücret ödeniyor. Saat 22.00’ye kadar olan teslimatlar ise Anadolu Yakası’ndaki adreslere 16.00 TL+KDV, Avrupa Yakası’na ise 19.00 TL+KDV bedelle ulaştırılıyor.

Aktif İleti Yöneticisi Özgür Özdemir, kurye sektörüne bugüne dek pek çok yenilik getirdiklerini ve bu hizmetin de önemli bir adım olduğunu belirtiyor: “Müşterilerimize nitelikli ve yenilikçi bir anlayışla hizmet ulaştırıyoruz. Aktif Web Kargo hizmeti ile internetten satın alınan ürünleri aynı gün, hatta birkaç saat içerisinde İstanbul’daki adreslere teslim ediyoruz. Önümüzdeki günlerde hem bu hizmetin teslimat ağı diğer illere yayılarak genişleyecek, hem de hizmet portföyümüze yeni alışveriş siteleri ekleyeceğiz.”

Hepsiburada.com Operasyon Direktörü İsmail Hakkı Kılıç ise, bu hizmeti müşterilerine ulaştıran bir online alışveriş sitesi olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Şirket olarak müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine göre her geçen gün sistemlerini yenilediklerini belirten Kılıç, mutlak müşteri memnuniyetine ulaşmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ve gün içi teslimatlarda müşterilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade etti.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT