Akut Kar Sporları

Alışveriş Alışveriş Akut Kar Sporları

Tarihler: 12 Ocak 2010 Salı ~ 16 Ocak 2010 Cumartesi

Firma: AKUT

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2010 ~ Oca 16, 2010

8- 9 Ocak 2010 tarihlerinde Uludağ’da yapılan Kayak ve Snowboard İstanbul İl Birinciliği yarışlarına 14 kategoride AKUT Kar Sporları Kulübü adına lisanslı yarışan 32 Kayak ve 10 Board sporcusu katılmıştır.

Yarışlara katılan sporcular hazırlık antrenmanlarını Kayak Takımını antrenörleri Dr. Fatih Kıyıcı, Volkan Yurdakul ve Yavuz Kıyıcı ile yaparken; Board Takımı da milli board sporcusu ve uluslararası tanınmış spor fotoğrafçısı olan antrenörleri Mine Kasapoğlu ile hazırlık çalışmalarını tamamladı.

İki gün süren İstanbul İl Birinciliğinde, Slalom ve GS yarışlarında Kayak ve Board kategorilerinde toplam 8 Altın,7 Gümüş, 7 Bronz madalya kazanan sporcular madalya töreninde takım arkadaşları tarafından büyük alkış aldılar.

İstanbul İl Birinciliğinde SLALOM dalında dağıtılan 41 madalyadan 9 tanesini, BÜYÜK SLALOM dalında dağıtılan 43 madalyadan 13 tanesini AKUT sporcuları kazanmıştır.

Yarış Sonuçlarının toplam puan sıralamasına göre Kayak Takımından 14 sporcu Board Takımından 7 sporcu Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Bu 21 AKUT sporcusu önümüzdeki hafta kategorilerine göre Türkiye’nin üç ayrı noktasında yapılacak Türkiye Şampiyonası Etaplarına katılmak üzere yine pistlerde olacaklar.

Alp Disiplini Kayak Kategorisi Minik, Çocuk 1 ve 2 Birinci Etap yarışları 15 -16 Ocak 2010 tarihlerinde Kayseri, Erciyes’te; Kayak Genç ve Büyükler kategorileri Erzurum, Palandöken’de; Board Kategorisi de aynı tarihlerde Bursa, Uludağ’da yapılacaktır.

2010 Türkiye Şampiyonasında yarışacak AKUT Kar Sporları Sporcuları:

Alp Disiplini Kayak kategorisi:
Pelin Tamer, İdilsu Güney, Selin Spencer Çiloğlu, Robin Ochsner, İnci Nur İkiışık, Güneş Dila Çuhadar, Selin Açıkgöz, Doruk Turanlı, Irmak Turanlı, Derin Evcim, Deniz Kulaksızoğlu, Kaan Tan Aksudoğan, Özlem Çarıkcıoğlu, Mert Sezgen

Board Kategorisi:
Yağmur Eminoğlu, Burcu Açıkgöz, Can Yenersoy, Fidan Denizci, Yiğit Yur, Mine Kasapoğlu, Can Polatkan

İstanbul Kayak Ligi

10 Ocak Pazar 2010 tarihinde Uludağ’da bu yıl ilk kez yapılan İstanbul Kayak Ligi yarışlarına da AKUT Kar Sporları Kulübü ile çalışan 34 sporcu, ferdi ve okulları adına yarışarak puan topladı . www.isskayakligi.com

Dağıtılan toplam 29 madalyadan 9 unu Akut sporcuları kazandı.

Bu yarışların diğer etapları da, 23 Ocak Cumartesi, 18 Şubat Perşembe ve 20 Mart Cumartesi tarihlerinde Uludağ`da gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT