Alfa Romeo Sahiplerini Enova: Teknolojisi Biraraya Getiriyor

Alışveriş Alışveriş Alfa Romeo Sahiplerini Enova: Teknolojisi Biraraya Getiriyor

Tarihler: 27 Kasım 2006 Pazartesi ~ 30 Kasım 2006 Perşembe

Firma: Alfa Romeo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2006 ~ Kas 30, 2006

Alfa Romeo sahiplerini enova: teknolojisi bir araya getiriyor

Alfa Romeo Owners Club’ın (AROC) Türkiye portalı yeni yüzüyle internette. Tüm yazılım altyapısı enova: tarafından gerçekleştirilen AROC Türkiye portalı, dünyadaki sayılı AROC siteleri arasında gösteriliyor.

Alfa Romeo Owners Club (AROC) Türkiye portalı, enova: teknolojisiyle yenilendi. Yazılım altyapısındaki tüm uygulama enova: tarafından hayata geçirilen AROC Türkiye portalı, gelişmiş içerik yönetim sistemi ve hem statik hem de dinamik yapısıyla öne çıkıyor. AROC portalı, Türkiye’deki Alfa Romeo sahiplerini bir araya getiren kulübün ana iletişim kanalını oluşturuyor. Görsel tasarımı C-Section tarafından gerçekleştirilen portalın konsept çalışmaları ise enova:, C-Section ve Tofaş arasında yürütülen ortaklaşa bir çalışma neticesinde gerçekleştirildi. Türkiye’deki Alfa Romeo sahiplerini buluşturan ve www.aroc-tr.com adresinden ulaşılabilen portal, kusursuz yazılım altyapısıyla tüm dünyada sayısı 100’ü aşkın AROC portalı arasında en beğenilenlerden biri olarak gösteriliyor.

enova: Genel Müdürü Beni Melamet, AROC portalına yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “enova: olarak AROC üyelerinin ihtiyaçlarını tespit ettikten sonra, bunlara en kapsamlı yanıtı verebilmek için oldukça yoğun bir dönem geçirdik. Portalı da son derece ayrıntılı ve titiz bir çalışma neticesinde Microsoft teknolojilerinden yararlanarak oluşturduk. AROC Türkiye portalının yeni yüzü, Alfa Romeo’nun sportif, tutkulu ve coşkulu yapısını yansıtıyor. Portalda statik içeriklerin yanında, portal üyelerine yönelik dinamik fonksiyonlar da yer alıyor. AROC’un tüm aktiviteleri portal üzerinden takip edilebiliyor ve geçmiş etkinliklere ilişkin her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşılabiliyor. Portalın bir diğer özelliği ise, Alfa Romeo’nun ülkemizdeki çağrı merkezinin de aynı altyapıyı kullanıyor olması. Tek ve ortak bir veritabanı kullanıldığı için işlemler entegre olarak yapılabiliyor.”

Alfa Romeo Pazarlama Uzmanı Çağıl Canyılmaz ise AROC Türkiye sitesinin yenilenmesine ilişkin olarak şunları söyledi: “Tarihi başarıları ve kendine özgü tarzı Alfa Romeo’nun çok farklı bir müşteri profilinin oluşmasına neden olmuş. Pazar araştırmalarına baktığımız zaman da, hayat tarzları, öncelikleri ve tutkuları ile Alfistiler’in diğer otomobil kullanıcılarından ayrıldığını görebiliyoruz. Alfistiler’in otomobilleriyle aralarında duygusal bir bağ var ve bu bağ dünyanın pek çok ülkesinde Alfa Fan Club’ların oluşmasına neden olmuş. AROC Türkiye ise Alfa Romeo sahiplerini sosyal ve kültürel olarak bir araya getirmeyi hedefleyen bağımsız bir oluşum. Şu anda yaklaşık 3.500 üyemiz var ve bizler Alfa Romeo İş Birimi olarak gerçekten kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Çünkü baktığınız zaman Türkiye’de otomobillerine bağlı bu kadar büyük ve coşkulu bir topluluk daha yok. Bu topluluk düzenlediğimiz her etkinliğe maksimum seviyede katılıyor. Bizler de üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için sitemizi ve veritabanımızı en modern hale getirmeyi amaçladık. Bu doğrultuda konularında uzman olan enova: ve C-Section ile birlikte çalıştık. Yeni internet sitemiz ile Alfa Romeo’nun sportif ve ateşli ruhunu en iyi şekilde yansıtacak, kurduğumuz veritabanı aracılığıyla da ileride çeşitli CRM uygulamalarını rahat bir şekilde devreye alabileceğiz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT