Alışveriş Sizden Rüya Gibi Bir Yaz Tatili Carousel’den!

Alışveriş Alışveriş Alışveriş Sizden Rüya Gibi Bir Yaz Tatili Carousel’den!

Tarihler: 11 Mayıs 2010 Salı ~ 11 Haziran 2010 Cuma

Firma: Carousel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2010 ~ Haz 11, 2010
Alışveriş Sizden Rüya Gibi Bir Yaz Tatili Carousel’den!

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 15. yaşını kutlamanın heyecanını muhteşem “Yaz Kampanyası” ile ziyaretçileriyle paylaşıyor. 15. yaşında, 15 çifti Rixos Premium Belek Hotel’de 4 gece 5 gün misafir etmeye hazırlanan Carousel bu yaza damgasını vuracak.

Benzersiz “Yaz Kampanyası”, 01 Mayıs 2010 – 31 Temmuz 2010 tarihleri arasında Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden en çok alışverişi yapan 15 çifte, Rixos Premium Belek Hotel’de toplam 4 gece 5 gün ultra her şey dahil rüya gibi bir yaz tatili kazanma şansı sunuyor.

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin eğlenceli ortamında alışveriş yapma imkanı bulan tüm ziyaretçiler daha çok alışveriş yaparak tatil kazanma şansına sahip olacak ve sevdikleriyle birlikte bu muhteşem tatilin tadını çıkartacak. Carousel’in bugüne kadar başarıyla imza attığı sayısız kampanyaya eklemeye hazırlandığı muhteşem “Yaz Kampanyası” ile unutulmaz Rixos Premium Belek tatili fırsatını yakalayacak 15 şanslı çiften biri olabilme ayrıcalığını sakın kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT