Alışveriş’ te Köşe Kapmacanın Adı Corner Bazaar...

Alışveriş Alışveriş Alışveriş’ te Köşe Kapmacanın Adı Corner Bazaar...

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 24 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Corner Bazaar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 24, 2008
Alışveriş’ te köşe kapmacanın adı Corner Bazaar...
İstanbul’un gözde yaşam merkezi olmaya aday Taşdelen’de, Corner projelerinin alışveriş mağazaları konseptli projesi Corner Bazaar’daki tüm dükkanlar görücüye çıktı. Corner Park ve Corner Town projelerinin altında yer alan Corner Bazaar mağazalarından bir köşe kapmanın ve markanızı en doğru yerde tanıtmanın zamanı geldi.

İstanbul`un Asya yakasının kuzeyinde yeni gelişmekte olan Taşdelen’de hayat bulan Corner Bazaar projesi, doğayla buluşmak isteyenlerin tercih ettiği Corner konutlarının tam merkezinde projelendirildi.
İnşaat sektöründe 21 yıllık tecrübesi ile birçok projeye imza atan Koytür İnşaat tarafından hayata geçirilen Corner Bazaar, bölgenin tek alışveriş merkezi olma özelliğinden dolayı hem Corner projelerinin hem de bölgenin alışveriş ihtiyacını karşılamaya hazır.
Corner Town projesinde Şile ana arterine cepheli 2342 m² mağaza ile 591 m² bodrum alanına sahip 14 dükkan, Corner Park projesinde yine Şile ana arterine cepheli 2039 m² mağaza ile 1718 m² bodrum alanına sahip 18 dükkan mevcut. Toplamda 32 dükkandan oluşan Corner Bazaar projesinin 2009 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. İnşaasına Eylül 2007’de başlanan Corner Projeleri’nin tamamı ise 2010 yılının sonunda mal sahiplerine teslim edilecek.

CornerBazaar’da yer almak bir ayrıcalık olacak…
Dilerseniz bodrum ölçülerini genişleterek 3139 m²lik alana sahip bir dükkana tek başına sahip olabilirsiniz. Corner Bazaar’ın otopark sorunu olmaması ve dükkanların yol üzerinde konumlanması ise projeyi cazip hale getiren unsurlardan en önemlileri... Şu ana kadar tekstilden gıdaya otomotivden sağlık sektörüne kadar bir çok farklı iş kolundan talep gören projenin metrekare fiyatları ise 4000 YTL. ile 6000 YTL arasında değişiyor.

Doğa ile şehir hayatının bir arada sunulduğu yaşam alanlarından biri olan Taşdelen Beldesi Şile yolu ana arteri üzerinde yer alan Corner Projeleri, Şile yolu TEM Kavşağına, İKEA ve REAL Meydan’a 10 km uzaklıkta. Boğaziçi Köprüsü’ne 19 km., Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 21 km. uzaklıkta olan proje yeni metronun ilk durağına ise sadece 500 metre uzaklıkta inşaa ediliyor. Sabiha Gökçen Havaalanına 25 km. mesafede olan Corner’dan Formula alanına gitmek ise 20km.

Detaylı bilgiye www.koytur.com.tr adresinden veya 0216 484 66 40-41-43 no’lu telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT