All Saints Shop-in Shop Konseptiyle İlk Defa Türkiye’de!

Alışveriş Alışveriş All Saints Shop-in Shop Konseptiyle İlk Defa Türkiye’de!

Tarihler: 27 Şubat 2012 Pazartesi ~ 27 Nisan 2012 Cuma

Firma: Harvey Nichols

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2012 ~ Nis 27, 2012

Modanın asi ve özgür ruhu All Saints, shop-in shop konseptiyle ilk defa Harvey Nichols mağazalarında tarz tutkunlarını baştan çıkarıyor.

İlk mağazasını 1994 yılında Londra’da açan İngiliz moda markası All Saints, ismini sanatsal ve müzikal etkileşimiyle meşhur olan All Saints Road’dan alarak yola çıkıyor. Türkiye’de sadece Harvey Nichols İstanbul mağazasında shop in shop konseptiyle yer alan marka, entellektüel vizyonuyla bağdaştırdığı kadın koleksiyonunu müzik, kültür ve modayla harmanlıyor. All Saints, keskin ve özgün hatlı tasarımlarıyla moda tutkunlarının beğenisini kazanırken, bir yandan da markanın asi, kendine güvenen silüetini ortaya çıkarıyor.

Gotik-rock ve Victorian döneminden esinlenerek tasarlanan 2012 All Saints İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, bağımsız stilleri gözler önüne seriyor. Rihanna, Vanessa Hudgens ve Kelis gibi dünyaca ünlü starların tercihi All Saints markası Harvey Nichols İstanbul’da moda çevrelerinin nabzını tutmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT