Alocard Mehmetçik’le arayın, süper indirimleri kaçırmayın

Alışveriş Alışveriş Alocard Mehmetçik’le arayın, süper indirimleri kaçırmayın

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 15 Mart 2006 Çarşamba

Firma: Alocard Mehmetçik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 15, 2006
Alocard Mehmetçik’le arayın, süper indirimleri kaçırmayın

Vatani görevini yapan askerlerimize özel fırsatlar sunan arama kartı Alocard Mehmetçik büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki askerlerimiz, sevdikleriyle Alocard Mehmetçik’in süper indirimlerinden yararlanarak görüşmenin mutluluğunu yaşıyor. Alocard Mehmetçik, Trendikom’un güvencesiyle ve Milleni.com’un üstün teknolojiye sahip altyapı olanaklarıyla sunuluyor

Askerlerimize inanılmaz indirimlerle görüşme imkanı sunan Alocard Mehmetçik arama kartına ilgi giderek büyüyor. Alocard Mehmetçik sayesinde ülkemizin dört bir yanında vatani görevini yapmakta olan Mehmetçiklerimiz yurtiçi ve yurtdışındaki sevdikleriyle çok daha ucuza telefon görüşmesi yapabiliyorlar.

Tüm Mehmetçiklere hesaplı ve kaliteli görüşme imkanını sunan Alocard Mehmetçik, Türkiye’nin dört bir yanındaki askerler ve yakınları tarafından tercih ediliyor. Askerliğini yapan Mehmetçiklerimiz için özel olarak hazırlanan Alocard Mehmetçik, askerlerimizin aileleri ve sevdikleriyle çok daha ucuza konuşmasına olanak sağlayacak benzersiz avantajlar sunuyor. Türkiye’nin her yerinde kolaylıkla temin edilebilen Alocard Mehmetçik askeri kantinler, askeri malzeme satan noktalar, PTT’ler, marketler, büfeler ve gazete bayilerinde bulunabiliyor. Alocard Mehmetçik, telekom sektörümüzün deneyimli ismi Trendikom’un güvencesiyle ve Milleni.com’un üstün teknolojiye sahip altyapı olanaklarıyla sunuluyor.

Alocard Mehmetçik’in ilk günden beri büyük bir ilgiyle karşılandığını belirten Trendikom Satış ve Pazarlama Müdürü Jülide Ulucan şunları söyledi: “Trendikom olarak her zaman için en kaliteli ve en ekonomik telekom hizmetlerini sunmaya gayret ediyoruz. Geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğumuz Alocard, bugün itibariyle Türkiye’nin en çok tercih edilen arama kartı konumunda bulunuyor. Biz de Alocard’ın sunduğu benzersiz fırsatları Mehmetçiklerimiz için çok daha avantajlı bir şekilde yeniden oluşturduk ve Alocard Mehmetçik’i hazırladık. Vatanımız için askerlik görevini yerine getiren Mehmetçiklerimize ve tüm sevdiklerine teşekkür etmek istedik bir anlamda. Artık tüm askerlerimiz ve yakınları Alocard Mehmetçik’in inanılmaz indirimlerinden yararlanarak diledikleri kadar görüşme yapabilecekler.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT