Altın Küre’lerin Adresi Digitürk

Alışveriş Alışveriş Altın Küre’lerin Adresi Digitürk

Tarihler: 29 Ocak 2007 Pazartesi ~ 31 Ocak 2007 Çarşamba

Firma: Digitürk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2007 ~ Oca 31, 2007
DIGITURK’ün dizileri ödüle doymuyor
Altın Küre’lerin adresi DIGITURK

En iyi dizilerin adresi DIGITURK’ün dizileri 5 dalda Altın Küre alarak, kalitelerini ödülle de tescillemiş oldular. DiziMax’in beğeniyle izlenen dizisi Grey’s Anatomy “En İyi Drama Dizisi”, yakında DIGITURK ekranlarında başlayacak olan Ugly Betty, “En İyi Komedi Dizisi” seçildi.

Grey’s Anatomy: Bu hastaneyi ve kahramanlarını çok sevdik... Tüm dünyada izlenme rekorları kıran “Grey’s Anatomy”, Altın Küre’nin “En İyi Drama Dizisi” seçildi. Dizi, stajyer doktorların cerrah olma mücadelesini anlatıyor. Genç doktor adaylarımız, her gün ölümle yaşam arasındaki ince çizgide hastalarını kurtarmaya çalışırken, bir yandan da aşkları ve özel hayatlarını dengede tutmaya çalışıyorlar.
Grey’s Anatomy, daha önce de Altın Küre’de başarılı oyuncu Sandra Oh’la, “Drama Dizisi En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” (2006) ve Emmy Ödülleri’nde “En İyi Cast”ı (2006) kazanmıştı.

House: 3. sezonuyla DiziMax ekranlarında yer alan “House”, izleyicileri dramayla komedinin sınırlarında dolaştırıyor ve sınır tanımayan ilginç tanı ve tedavi yöntemleriyle çok şaşırtıyor... House’un sevilen oyuncusu Hugh Laurie, dizide canlandırdığı aksi, huysuz doktor tiplemesiyle “Drama Dizisi En İyi Erkek Oyuncu” dalında Altın Küre’yi aldı. House dizisi, daha önce de Emmy Ödülleri’nde “En İyi Senaryo” (2005), Altın Küre’de yine Hugh Laurie ile “Drama Dizisi En İyi Erkek Oyuncu” (2006) ödülünü kazanmıştı.

Ugly Betty: Yakında DIGITURK ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan Ugly Betty dizisi, 2 Altın Küre kazandı... Altın Küre’nin “En İyi Komedi Dizisi” seçilen “Ugly Betty” dizisinin kadın oyuncusu America Ferrera da “Komedi Dizisi En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandı.

30 Rock: Yakışıklı oyuncu Alec Baldwin’e, “Komedi Dizisi En İyi Erkek Oyuncu” dalında Altın Küre’yi kazandıran “30 Rock” adlı dizi çok yakında DIGITURK ekranlarına gelecek.
DIGITURK dizilerinin “Altın Küre” ve “Emmy Ödülleri” tarihçesi

Lost: Lost dizisi, Emmy Ödülleri’nde “En İyi Drama Dizisi” (2005) seçilmiş, Altın Küre’de ise “En İyi Drama Dizisi” (2006) ve “En İyi Cast” (2006) ödüllerini kazanmıştı.

Medium: Emmy Ödülleri’nde “Drama Dizisi En İyi Kadın Oyuncu” (2005) ödülünü Patricia Arqutte kazanmıştı.

Law & Order: SVU: Emmy Ödülleri’nde, Amanda Plummer “Drama Dizisi En İyi Konuk Oyuncu Kadın” (2005) ve Mariska Hargitay “Drama Dizisi En İyi Kadın Oyuncu” (2006) ödüllerini; Altın Küre’de ise yine Mariska Hargitay ile “Drama Dizisi En İyi Kadın Oyuncu” (2005) ödülünü aldı.

Monk: Dizinin başarılı oyuncusu Tony Shalhoub, Emmy’de “Komedi Dizisi En İyi Erkek Oyuncu” ödüllerini 2003, 2005 ve 2006 yıllarında kazandı. Yine Shalhoub, Altın Küre’de “Komedi Dizisi En İyi Erkek Oyuncu” (2003) ödülünü kazandı.

Huff: Emmy Ödülleri’nde Blythe Danner, 2005 ve 2006 yıllarında “Drama Dizisi En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödüllerini kazanmasını bildi.

Deadwood: Beğeniyle izlenen dizi, Emmy’de Walter Hill ile “En İyi Yönetmen” (2004), Altın Küre’de ise Ian Mcshane ile “Drama Dizisi En İyi Erkek Oyuncu” (2005) ödülünü kazandı.

Commander in Chief: Başarılı oyuncu Geena Davis, Altın Küre’de “Drama Dizisi En İyi Kadın Oyuncu” (2006) ödülünü aldı.

Alias: Milyonları ekrana bağlayan Alias dizisinin güzel oyuncusu Jennifer Garner, Altın Küre’de “Drama Dizisi En İyi Kadın Oyuncu” (2002) ödülünü kazandı.

CSI: Miami: Başarılı dizi, 2003 yılında Emmy Ödülleri’nin “En İyi Kurgu” ödülüne değer bulundu.

Party of Five: Party of Five dizisi, Altın Küre’de “En İyi Drama Dizisi” (1996) ödülünü kazandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT