Amerikalı Ustanın En Politik Yapıtı

Alışveriş Alışveriş Amerikalı Ustanın En Politik Yapıtı

Tarihler: 06 Ekim 2008 Pazartesi ~ 09 Ekim 2008 Perşembe

Firma: Can Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2008 ~ Eki 9, 2008
AMERİKALI USTANIN EN POLİTİK YAPITI
Paul Auster’ın son romanı Karanlıktaki Adam, bütün dünya ile aynı anda tüm kitabevlerinde…

August Brill, erkek arkadaşı Irak’ta vahşice öldürülen torunu ve dul kızıyla birlikte yaşayan, 72 yaşında eski bir kitap eleştirmenidir. Uykusuzlukla mücadele etmek için geceleri kendi kendine öyküler anlatır. Ve bir gece, ABD’nin Irak yerine kendi kendisiyle savaştığı bir öykü kurar. Gecenin rengi koyulaştıkça, bu kanlı iç savaş hikâyesi de gerçekle fantastiğin, anılarla hayallerin iç içe geçtiği bir anlatıya dönüşecektir.

Karanlıktaki Adam, Amerikan ve dünya edebiyatının yaşayan en önemli yazarlarından biri olarak kabul edilen Paul Auster’ın, savaşı ve kendi ülkesinin politik tutumunu bir ailenin üç kuşağının acılarından yola çıkarak eleştirdiği sarsıcı bir roman.

“Auster (ve karakterleri), acı ve uykusuzluğun ortasında umut edilebilecek en iyi şeyin dayanışma ve dostluk olduğunu biliyorlar. Karanlıktaki Adam, okura ikisini de sunuyor ve böylece her türlü engele karşın yaşamı savunan bir romana dönüşüyor.” The Daily Telegraph

“Hayali savaşlar, akıl almaz karakterler, kurmaca ötesi, zarafet… Evet, bu kesinlikle Paul Auster!” Los Angeles Times
“Karanlıktaki Adam, çağımızın romanı; bizi gecenin karanlığıyla yüzleşmeye zorlarken bir yandan da bu vahşi dünyada küçük mutlulukların varlığını kutsayan bir kitap.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT