Angelo Nardelli`den Araba Kullananlara Özel Ceket

Alışveriş Alışveriş Angelo Nardelli`den Araba Kullananlara Özel Ceket

Tarihler: 26 Ekim 2006 Perşembe ~ 26 Ekim 2006 Perşembe

Firma: Angelo Nardelli

Adres: Kanyon Alışveriş Merkezi, Levent Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2006 ~ Eki 26, 2006
ANGELO NARDELLI’DEN ARABA KULLANANLARA ÖZEL CEKET...<

Uzun yıllardan beri kalite çizgisini değiştirmeden, İtalyan kalitesi ve şıklığını bir arada bulunduran Angelo Nardelli, 2006-2007 Sonbahar / Kış kreasyonunu belirledi.

Angelo Nardelli’nin özel olarak tasarladığı koleksiyonlar erkekler için gözde olmaya devam ediyor. Bu sezon Nardelli, araba kullananların rahatlığını düşünerek Corduroy Spor Ceket’i tasarladı. Özel kaz tüyünden yapılan ceket, kışın kullanılan palto ve kaban derdini ortadan kaldırıyor.

Erkekleri hem sıcak tutacak, hemde şık gösterecek ceket, içindeki zarif yeleklede, tek olarak kullanılabiliyor. Angelo Nardelli, Kanyon’daki mağazasında sizleri bekliyor.

Nişantaşı’nda kumaş üretimiyle tekstil sektörüne adım atan İmaj Tekstil Scabal, Angelo Nardelli ve Wilvorst gibi dünya markalarının Türkiye temsilcisi oldu. İmaj Tekstil, dünya markalarının oluşturduğu koleksiyonlarıyla Kanyon Alışveriş Merkezindeki mağazalarında, şıklığına düşkün erkeklerin tarzlarına özel kesim ve dikim hizmeti veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT