Angry Birds Çılgınlığı Cheetos, Lays, Ruffles ve Doritos Paketlerinde

Alışveriş Alışveriş Angry Birds Çılgınlığı Cheetos, Lays, Ruffles ve Doritos Paketlerinde

Tarihler: 23 Mart 2012 Cuma ~ 23 Mayıs 2012 Çarşamba

Firma: www.cheetos-angrybirds.com

Paylaş:

635 Yorum:

istanbul.net.tr Mar 23, 2012 ~ May 23, 2012

Özel Cheetos Angry Birds oyununda en yüksek puanları toplayanlar Macbook, iPad, ve yüzlerce ödülden birini kazanma şansını elde ediyor. Üstelik Angry Birds’ün birbirinden eğlenceli karakterlerinin çıkartmaları Cheetos, Lays, Ruffles ve Doritos paketlerinde tüketicileri bekliyor!

Dünyada büyük bir çılgınlığa dönüşen Angry Birds oyununun heyecanı artık Cheetos, Lays, Ruffles ve Doritos’un midi boy paketlerinde! Ayrıca Angry Birds’e özel sapan şekilli Cheetos Angry Birds ürünleri de raflarda tüketicileri bekliyor.

Oyunun hayranları paketlerden çıkan Angry Birds karakterlerinin milyonlarca çıkartmasının yanı sıra şifreyle Cheetos’a özel Angry Birds oyununu oynayarak birbirinden güzel ödüller de kazanabilecekler.

www.cheetos-angrybirds.com adresine girerek Cheetos Angry Birds oyununda en yüksek puanları toplayanlar katılımcılar, her gün 5 adet iPad’den birini kazanma şansını elde edecekler. Bu özel oyunun büyük ödülü ise 5 adet Macbook. Katılımcılar ayrıca yüzlerce Angry Birds oyuncağı ve Teknosa hediye çeki de kazanabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Şifreyi nerden giriyoruz??
bende bilmiyorum gerçektende nereden giriyoruz sorabilirmiyim
gerçekten de nerden şifreyi yazıyoruz arkadaşlar?....:)
arkadaşlar bakın şifreyi o çitozdan alıcak sınız çitozun içinde bi kağatvar açın o kadı detaylı bilgi ve şifre orda yazılı
arkadaşlar il sag üst köşede şifregirişivar şifreyiyazdıktan sonra birşey çıkaca oraya basın ve oynaya basıp yapabirsiniz ben ayfon dört kazandım sizde girin l
bu ne oyun mu yoksabir çips mi
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT