Anne Adayları Mışıl Mışıl Uyusun

Alışveriş Alışveriş Anne Adayları Mışıl Mışıl Uyusun

Tarihler: 02 Nisan 2012 Pazartesi ~ 02 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2012 ~ Haz 2, 2012

Anne adayları mışıl mışıl uyusun, baba adayları Bosch Relaxx’x ile süpürsün

Bosch Ev Aletleri’nin özel ses izolasyonu ile performanstan ödün vermeden süper sessiz çalışarak, elektrikli süpürge kullanımında en büyük sıkıntı olan gürültü problemini ortadan kaldıran Relaxx’x toz torbasız elektrikli süpürge için hazırladığı yeni reklam filmi yayına girdi. “Relaxx’x: İnanılmaz gücüne rağmen çok sessiz” diyen filmde, süpürgenin en önemli özelliği olan “sessizlik”, hamile eşini uyandırmadan, sessizce dağınıklığı ortadan kaldıran bir eş üzerinden anlatılıyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri’nin, performanstan hiçbir şekilde ödün vermeden çok sessiz çalışabilen Relaxx’x BGS52230 elektrikli süpürge modeli için hazırladığı yeni reklam filmi, televizyon kanallarında yayımlanmaya başlandı. Film, ürünün özelliğine paralel bir şekilde, sakin ve huzurlu havasıyla dikkat çekiyor. Bosch Relaxx’x elektrikli süpürgenin, 71 db’lik düşük ses seviyesi ile elektrikli süpürgelerin en temel rahatsızlık verici özelliği olan gürültüyü ortadan kaldırdığı, neredeyse hiç diyaloğa yer verilmeden anlatılıyor.

Bosch Relaxx’x ile süper sessizlikte yüksek performans
Reklam filminin, Bosch Relaxx’x elektrikli süpürgenin dayanıklı yapısı, yüksek emiş gücü ve teknolojik özelliklerinin yanı sıra sessizlik ve performansı bir araya getirme özelliğinden yola çıkılarak hazırlandığını vurgulayan Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, “Elektrikli süpürgelerin, en rahatsızlık veren yönü çıkardığı gürültü. Gürültüsü nedeniyle evde temizlik yapmak için belli şartların uygun olmasını beklemek zorunda kalıyoruz. Özellikle çalışan kadınlar, akşam vakitlerinde temizlik yapmak zorunda kalıyor. Üstelik, temizlik yaparken, evde hasta, yaşlı, uyuyan çocuk hatta evcil hayvan varsa onları da rahatsız etmemek gerekiyor. İşin içine bir de sese duyarlı komşularımız giriyor tabii. Bunun yanında elektrikli süpürge kullanırken çalan zilin ya da telefonun sesini duyabilmek çoğu zaman imkânsız. Oysa, özel ses izolasyonu ile elektrikli süpürge kullanımında en büyük sıkıntıyı yaratan gürültü problemini ortadan kaldıran Relaxx’x elektrikli süpürgemiz, kullanıcılarına diledikleri zaman elektrikli süpürgelerini çalıştırma imkanını ve lüksünü sunuyor. Çocuklar ve anne adayları mışıl mışıl uyurken bile... Yeni reklam filmimiz aracılığıyla bu mesajı hem duygusal hem de çok gerçekçi bir açıdan veriyoruz” dedi.

Hamile eşiniz mışıl mışıl uyurken bile elektrikli süpürgenizi çalıştırabilirsiniz
Filmle ilgili Altıncı Duyu Reklam Ajansı’nın verdiği bilgiler şöyle: “Bosch Relaxx’x toz torbasız elektrikli süpürge, üstün emiş gücü ve temizlik performansı ile oldukça düşük ses seviyesini bir araya getiriyor. Bosch Relaxx’x, özellikle apartman hayatı yaşayan evli, çocuklu ve evcil hayvan sahibi ailelerin arayıp da bulamadığı konforlu süpürmeyi mümkün kılıyor. Biz de, araştırmalarımızla da kanıtlanan elektrikli süpürgelerin gürültüsünün verdiği rahatsızlık gerçeğinden yola çıkarak, ürünün temel özelliğini, hamile eşini uyandırmadan, sessizce dağınıklığı ortadan kaldıran bir erkek üzerinden anlattık. Böylece sese çok duyarlı kişileri bile rahatsız etmeden, etkili bir temizlik gerçekleştirilebileceğini göstermek istedik.”

“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT