Anne ve Babaların Alışverişteki Yeni Dostu LimangoKids Yayında!

Alışveriş Alışveriş Anne ve Babaların Alışverişteki Yeni Dostu LimangoKids Yayında!

Tarihler: 25 Şubat 2011 Cuma ~ 25 Mart 2011 Cuma

Firma: LimangoKids

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2011 ~ Mar 25, 2011

Private shopping’in Türkiye’deki öncü markası limango, hamilelik döneminden başlayarak, 0-13 yaş arası bebek ve çocuklarınız için aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, seçkin markaların yer aldığı limangokids.com’u hayata geçirdi. Burada her gün yüzlerce ürün ve seçkin markalar, sürpriz hediye çekleri ve fırsatlar sizleri bekliyor olacak. LimangoKIDS, kolay, hızlı ve güvenli alışverişin yeni adresi. Mağaza mağaza dolaşmanıza gerek kalmadan alışverişte harcayacağınız zamanı size hediye ediyor.

Bebek ve çocuklar için tanınmış markaların ürünlerine internetten, hem de yüzde 70’e varan indirimlerle sahip olmanın şimdi tam zamanı!

Limango, anne ve babaların ihtiyaçlarını dikkate alarak, sizi anlayabilecek, her anınızda yanınızda olabilecek bir platformla karşınızda: LimangoKIDS.

Moda tutkunlarının vazgeçilmez adresi limango, LimangoKIDS ile anne-babaların hayatında yepyeni bir sayfa açıyor. Bu özel dünyanın kapılarını aralayan ebeveynler, alışverişte geçirdikleri zamanı en aza indirip, çocuklarıyla daha çok vakit geçirme lüksüne sahip olabilecek. limangokids.com adresinden ulaşabileceğiniz LimangoKIDS, her gün yenilenen markaları ve binlerce ürün seçeneğiyle alışverişte harcayacağınız zamanı size hediye ediyor.

0-13 yaş arası bebek ve çocukların ihtiyacı olabilecek seçkin markaların yer aldığı LimangoKIDS, sürpriz hediye çekleri ve fırsatları ile anne-babalara cazip seçenekler sunuyor.

Hamilelik dönemi de dahil olmak üzere, 0-13 yaş bebek ve çocuklar için aradığınız her şey burada! Bebek kozmetikleri, kıyafet ve aksesuarlar, teknolojik cihazlar, bebek koltukları, pusetler, eğitim kitapları, hamile koleksiyonları, oyuncak markaları hem yüzde 70’e varan indirimlerle hem de sürpriz hediye çekleriyle avantajlı etiketlere sahip olacak.

Özellikle çalışan ve internetten alışveriş yapan ebeveynlerin hem zamandan hem de paradan tasarruf edecekleri LimangoKIDS, kısa zamanda bebek ve çocuk alışverişinde herkesin buluşma noktası haline gelecek.

Hamile ürünleri, kız-erkek kıyafetleri, ayakkabı, aksesuar, ev giyimi, terlik, pijama, iç giyim, teknoloji, bebek bakım malzemeleri, bebek kozmetiği, bebek araç ve gereçleri, anne ve hamile bakım setleri, anne-baba eğitim kitapları ve ünlü moda markalarının bebek ve çocuk koleksiyonlarına LimangoKIDS’ten ulaşabilirsiniz.

LimangoKIDS’ten yalnızca limango ve limangoKIDS üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango ya da limangoKIDS üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. limango üyesi bir tanıdığınız yoksa sitenin giriş sayfasında yer alan başvuru sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Başvurunuz limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz hakkında tarafınıza bilgi iletiliyor.

Alışverişi LimangoKIDS’ten yapın, çocuklarınıza daha fazla vakit ayırın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT