Anneler Günü’nde Annenize En Özel Hediyeler Casio’dan

Alışveriş Alışveriş Anneler Günü’nde Annenize En Özel Hediyeler Casio’dan

Tarihler: 02 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Casio

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2011 ~ May 8, 2011

En yeni dijital teknoloji ürünleriyle mutlu anıları ölümsüzleştiren Casio, Anneler Günü’nde annelerini teknolojiyle sevindirmek isteyenler için, birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor.

Yıldız Bilişim Grubu Şirketleri’nden MersaSistem distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulan Casio, yılın en iddialı iki modeliyle Anneler Günü`nde mutluluğu ölümsüzleştirecek. Teknolojiyi şıklık ve ergonomiyle birleştirerek kullanıcısına sunan Casio, Anneler Günü’nde anneniz hiçbir zaman yanından ayıramayacağı gülümsemeleri ZS5 ve ZS10 ile yakalayacak.

Eşsiz Bir Hediye

Casio’ya özgü teknolojilerle donatılan Exilim ZS5, sahip olduğu 23 adet farklı hazır çekim moduyla 7’den 70’e tüm kullanıcılarının tek tuşla harika fotoğraflar çekmelerine olanak tanıyor. Özel anları yakınlaştırmak için 5x optik, 4x dijital zoom yapabilen Casio ZS5, 26 mm objektifiyle zor ışık koşullarında dahi, mükemmel sonuçlar veriyor.

Küçük ve hafif yapısıyla her cebe sığan, renk seçenekleri ve kolay kullanımıyla da yaklaşan Anneler Günü için eşsiz bir hediye seçeneği olan ZS5, 14.1 megapiksel çözünürlüğe sahip. Yılın en trend renkleri olan siyah, gümüş, turuncu ve pembe renklerle geniş bir kullanıcı kesimine hitap eden ZS5, bireysel ya da toplu fotoğraf çekimlerinde tüm yüzleri otomatik olarak algılayıp netleme yaparak, bulanık fotoğraf sonuçlarını da tarihe karıştırıyor. USB üzerinden de şarj olabiliyor. 4 farklı netleme teknolojisine sahip olan, 64-1600 ISO oranı ile ışığın yetersiz olduğu alanlarda kaliteli fotoğraflar çekebilen ürün, KDV dahil 269 TL fiyatıyla teknoloji marketlerinde tutkunlarını bekliyor.

Kötü Fotoğraf Çekmeniz İmkansız

Casio’nun Anneler Günü için diğer hediye alternatifi ise ZS10. Siyah, gümüş, kırmızı, pembe ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulan ürün ister profesyonel, ister amatör herkesin kolay, hızlı, mükemmel fotoğraf çekebilmesine olanak tanıyor. Fotoğraftaki başarısını Exilim serisinin yeni üyesi ZS10’da videoya da yansıtan Casio, “One Touch” özelliği ile 720p HD kalitesinde video kaydı gerçekleştirebiliyor.

Giriş seviyesinde güçlü donanım özellikleriyle dikkatleri üzerinde toplayan ürün, performans olarak da rakiplerinin bir adım önünde. Fotoğraftan video çekimine ve beğenilmeyen çekimlerin silinmesine kadar tüm işlemlerin tek tuş ile gerçekleştirilebildiği ZS10, 14,1 megapiksel çözünürlüğü, 26 mm geniş açılı kaliteli objektifi, 5x optik, 4x dijital zoom, VGA modunda ise maksimum 79.9x HD zoom’u ile kullanıcısına zengin bir fotoğraf deneyimi sunuyor. USB üzerinden de şarj edilebilen, 23 farklı çekim modu ile en iyi çekim ayarını otomatik olarak tespit eden ZS10, KDV dahil 349 TL fiyatıyla yeni sahiplerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT