Anneler Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri Yüzde 70’e Varan İndirimler

Alışveriş Alışveriş Anneler Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri Yüzde 70’e Varan İndirimler

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: www.modagurusu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Anneler Günü’nde ünlü markaların ürünlerini uygun fiyata almak isteyenlerin adresi www.modagurusu.com, %70’e varan indirim fırsatıyla moda tutkunlarının yüzünü güldürüyor.

Anneler Günü’nde dünyaca ünlü markaların ürünlerini en uygun fiyatlarla alarak annelerine hediye etmek isteyenler, www.modagurusu.com sitesine girerek ayakkabıdan çantaya, parfümden, takıya kadar yüzlerce ürün seçeneğine özel fırsatlar ile sahip oluyor.

Yenilenen çehresiyle Modagurusu.com’da alışveriş yapan moda severler, seçtikleri ürünlere %70’e varan indirimlerle ve İstanbul içi en geç 24 saat, İstanbul dışı en geç 48 saat içinde ücretsiz olarak sahip oluyorlar.

Bir tıkla kişiye özel alışveriş
Lüks giyim sektörünün lider kuruluşu Demsa Group bünyesinde yer alan markaları tek çatı altından toplayan www.modagurusu.com, binlerce lüks markaya %70’e varan indirimle sahip olmayı sağlıyor. Dünyaca ünlü tasarımcıların ürünlerinin yer aldığı modagurusu.com’da Salvatore Ferragamo’dan, Versace’ye, Gianfranco Ferre’den D&G’ye ve Just Cavalli’den Ice Ice berg’e kadar birçok dünya markası moda tutkunlarını bekliyor.

Yenilen çehresi, dünya markalarını avantajlı fiyatlar ve Demsa Güvencesiyle sunan modagurusu.com’dan yapılan alışverişler, 24 saat içerisinde modaseverlere ulaştırılıyor. Sitede modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcıların Kadın, Erkek, Ayakkabı, Çocuk, Ev Ürünleri, Aksesuar ve çok yakında Kozmetik ürünleri gibi farklı kategorilerdeki ürünleri %70’a varan indirimlerle sunuluyor. Orijinal markalar, ürünlerin kalitesi, güvenilirlik, gerçek stok, kusursuz bir servis kalitesi ile bir günde adrese teslim ve özel alışveriş imkanı ile modagurusu.com moda tutkunlarının vazgeçilmez adresi oluyor.

Modagurusu pinterest hesabını izlemek için www.modagurusu.com/pinterest adresine bağlanmak yeterli oluyor.

Dünya markaları ,Demsa güvencesiyle, modagurusu.com’da

Modanın yeni alışveriş adresi olan modagurusu.com sunduğu markaların kalitesi, ürün çeşitliliği, güvenli alt yapısı, bazı markaların satış haklarının tamamen kendi bünyesinde bulunması ile benzerlerinden ayrılıyor. Yapı Kredi, Akbank, Garanti, HSBC, Türkiye İş Bankası, Finansbank kartları ile 6 taksite varan avantaj, alışverişi daha keyifli ve cazip hale getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT