Anneler Günü’nün En Güzel Fotoğraflarını Samsung’la Çekin

Alışveriş Alışveriş Anneler Günü’nün En Güzel Fotoğraflarını Samsung’la Çekin

Tarihler: 03 Mayıs 2012 Perşembe ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2012 ~ May 13, 2012

Yeni Samsung ST200F ve WB850F akıllı fotoğraf makineleri; Full HD çekim, Wi-Fi bağlantısı ile anında sosyal medya paylaşımı, bulut hizmetleri ile fotoğraflara her yerden erişim, gelişmiş harita özellikleri ile konum bulma, panoramik çekim ile kalabalık kareleri en iyi şekilde yakalama olanağı sunuyor.

Samsung, yeni akıllı fotoğraf makineleri ST200F ve WB850F’yi mayıs ayında Türkiye’de satışa sunuyor. Wi-Fi özellikli fotoğraf makineleri ile, Anneler Günü’nde çekeceğiniz fotoğrafları anında sosyal medyada paylaşabilir ve Samsung’un bulut hizmetleri AllShare Play ve Microsoft SkyDrive sayesinde fotoğraflarınıza istediğiniz yerden erişebilirsiniz. ST200F ve WB850F; hafif, dayanıklı ve kompakt tasarımıyla öne çıkıyor.

Full HD çekim özelliği ile detaylarda maksimum netlik
Kullanıcılar, Full HD çekim özelliği ile en çarpıcı detayları yakalayabiliyor ve 1080/60i çözünürlükte manzara resimleri çekebiliyor. ST200F’de ise benzersiz deneyimleri tüm canlılığı ve renkleri ile ölümsüzleştiren 720/30p HD çekim özelliği bulunuyor.

WB850F yüksek zum lensi ile kullanıcıların en küçük detayları bile yakalamasına olanak tanıyarak en kaliteli çekimleri akıllıca gerçekleştiriyor. WB850F’de 21x optik zum (Samsung’un bugüne kadarki en yüksek zum özelliğine sahip fotoğraf makinesi) ve ST200F’te de 10x optik zum lensleri yer alıyor. Tüm detayları en çarpıcı şekilde yakalamak için bu zumlu modellerde 16 megapiksel bulunuyor. (WB850F’te 16.2 Megapiksel). WB850F’de ayrıca düşük aydınlatmalı ortamlarda dahi görüntü kirliliğini ve deformasyonu azaltan alanının öncüsü BSI CMOS sensör teknolojisi de yer alıyor. Bu kristal berraklığındaki detay WB850F modelinde de yer alan 3.0 inç VGA AMOLED ekranda tüm netliğiyle deneyimlenebiliyor.

Akıllı Oto 2.0 özelliği ise kullanıcılara daima en iyi sonucu verebilmek için en uygun çekim modunu tanımlıyor ve otomatik olarak seçiyor. Havai fişek gösterisi, loş ışıklı bir parti gibi birçok değişik ortamı tanıma teknolojisi sayesinde Akıllı Oto 2.0 çekim şartlarını belirliyor ve mükemmel sonuçları elde etmek için otomatik olarak gerekli ayarları yapıyor.

Anında sosyal medya paylaşımı ve gelişmiş harita özelliği
WB850F ve ST200F modellerinde yer alan SMART yüksek zumlu ve Wi-Fi özelliği ile kullanıcılar Wi-Fi bağlantı noktalarının bulunduğu her yerde fotoğraflarını e-posta ile paylaşmanın yanı sıra Facebook, Picasa ve YouTube gibi sosyal paylaşım ağlarına yükleme şansı yakalıyorlar. GPS ve Live Landmark özelliklerini de sunan WB850F modeli, kullanıcıların haritaları indirebilmelerine ve tek bir tuşa basarak yakınlarında bulunan yerlerle ilgili bilgilere ulaşmalarına olanak sağlıyor. Genişleyen akıllı fotoğraf makinesi ailesinin bu yeni üyeleri Dijital Pusulaları ile kullanıcıların yönlerini bulmasını sağlayarak belirli bir yerden ne kadar uzakta olduklarını da gösteriyor. Yeni WB850F modelinde bulunan MapView fonksiyonu da yeni gittikleri bir şehri keşfetmelerinde en büyük yardımcısı oluyor.

Hareketli Fotoğraf özelliği ile her resim canlanıyor
Samsung’un ST200F modelinde bulunan Hareketli Fotoğraf özelliği ile kullanıcılar normal bir fotoğrafta yer alan bir öğeyi canlandırabiliyor ve karenin içinde giren diğer her şeyi durdurabiliyor. Ardından fotoğraf makinesi üzerinde anında istediği düzenlemeleri yapabiliyor ve Wi-Fi özelliği ile bilgisayara gereksinim duymadan istedikleriyle paylaşabiliyor.

Herkesi fotoğraf karesine sığdırın!
WB850F ve ST200F yer alan Live Panorama özelliği ile kullanıcılar daha çok hareketi yakalayabiliyor, hiçbir detayı kaçırmadan geniş panoramik çekimler yapabiliyor. Bu fonksiyon deklanşöre hafifçe basılı tutarak ve fotoğraf makinesini çekilmek istenen görüntüyü kapsayacak şekilde gezdirerek çalışıyor. Kullanıcılar makinelerinin LCD ekranından çektikleri karenin tamamını ön izleme yoluyla inceleyebiliyor.

Ekstra özellikler ile maksimum eğlence
Samsung’un yeni modelleri fotoğraf çekimlerine hem eğlence hem yaratıcılık katıyor. Kullanıcılar Bölmeli Çekim (Split Shot) özelliği ile ekranı iki ya da üç ayrı kareye bölebiliyor, maksimum üç farklı görüntüyü harmanlayıp farklı görüntüler elde edebiliyor ve seyahatlerini bambaşka bir görüş açısından görüntüleyebiliyor. Sihirli Çerçeve özelliğini kullanarak, fotoğrafını çekecekleri kişiyi eğlenceli bir ortamın tam ortasında konumlandırabiliyor. Bunun için, önceden tasarlanmış film posteri benzeri fonlardan birini ya da bir bölümü silinmiş olan çekilmiş mevcut bir fotoğrafı arka fon olarak seçebiliyor. Resim içinde Resim özelliği ile kullanıcılar fotoğrafları, çektikleri göz alıcı bir anıt fotoğrafının, bir portre fotoğraflarının ya da videolarının içine yerleştirebiliyor. Böylece en sevdikleri kareleri kolaj haline getirerek daha da unutulmaz kılabiliyor.

Kullanıcılar ayrıca, Komik Yüz özelliği ile de resimlerini çektikleri arkadaşlarının ya da aile üyelerinin yüzlerini gerebiliyor, eğebiliyor, başlarını ya da burunlarını büyütebiliyor ve eğlenceyi katlayabiliyor. Tek yapılması gereken 5-yön düğmesine basmak. Fotoğraf makinesi hareket ettirildiğinde de Yüz İzleme özelliği, kaydedilmesi istenen komik yüzleri saklıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT