Annelere Sevgiyi Anlatmanın En Keyifli Yolu: Siemens Kahve Makinesi

Alışveriş Alışveriş Annelere Sevgiyi Anlatmanın En Keyifli Yolu: Siemens Kahve Makinesi

Tarihler: 30 Nisan 2012 Pazartesi ~ 30 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2012 ~ Haz 30, 2012

Anneler Günü 2012

Siemens Ev Aletleri’nden bu yıl da, anneler için bir dünya sevgiyi bir fincan kahve keyfine sığdıran ideal bir hediye önerisi geliyor. Sunduğu konfor, lezzet ve çok çeşitli fonksiyonlarla kusursuz bir kahve keyfi yaşatan Siemens TK52001 tam otomatik kahve makinesi, Anneler Günü’nde sevginin en keyifli ifadesi olmaya aday.

Siemens Ev Aletleri’nin sunduğu TK52001 tam otomatik kahve makinesi ile anne sevgisi bu kez kahve kokusuyla dile gelecek. Annesine tüm gün sürecek kahve keyfi hediye etmek isteyenler, aradıkları ideal çözümü Siemens’in yenilikçi kahve makinesinde bulacak. Siemens TK52001 otomatik kahve makinesi sahip olduğu çok çeşitli fonksiyonları, kolay kullanım özellikleri ile üst düzeyde kahve zevki yaşatıyor.

Siemens TK52001 otomatik kahve makinesi 1400 watt’lık üstün performansının yanı sıra, “eco modu”yla enerji tasarrufu da sağlıyor. Tek bir tuşla otomatik kahve ve espresso hazırlama imkanı sunan makine, “aroma whirl plus” demleme teknolojisine sahip. Kahve makinelerimizde bulunan aromaWhirl sistemi, güçlü dairesel hareketlerle kahvenin cihaz içerisindeki sıcak suya daha iyi nüfuz etmesini sağlayarak, daha iyi kaynaşmasını ve çözülmesini sağlıyor.Yenilikçi Aroma Whirl sistemi, kahve severleri içtikleri her fincanla yeniden büyüleyen bir lezzet zenginliği yaratıyor. Makine sertleştirilmiş çelikten üretilmiş 250 gr kapasiteli yüksek kaliteli kahve değirmeni, 8 ve 12 gr olarak önceden programlanmış kahve sertliği ve Thermoblock pompalı basınç sistemi (15 bar) ile her zevke uygun kahve keyfi sunuyor. Kahve öğütme dereceleri, fincan dolum miktarları ve kahve akış başlığı da ayarlanabiliyor. Cream center özelliği, cappucino ve cafe latte için ekstra kuvvetli ve kremsi süt köpürtme işlevini sağlıyor. Makine ayrıca kapalı konumda devreye giren otomatik durulama fonksiyonuna sahip.

Siemens TK52001 tam otomatik kahve makinesinin çıkartılabilen demleme ünitesi, 1.8 litrelik su tankı ve damlama kabı, temizlik açısından önemli bir kolaylık sunuyor. Kireçlenmeye karşı tercihe bağlı kireç filtresi ile calc’n clean, tek adımda otomatik temizleme ve kireç çözme programları da makinenin özellikleri arasında yer alıyor.

Siemens Çağrı Merkezi: 444 66 88 www.siemens-home.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT