Annelerinin kalbine dokunmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar

Alışveriş Alışveriş Annelerinin kalbine dokunmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: www.go220.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Elektronik fırsat sitesi GO220, Anneler Günü’nde annelerinin kalbine dokunmak isteyenler için özel fırsatlar hazırladı. 4 Mayıs 2012 Cuma gününden itibaren GO220, annelerini farklı bir hediye ile hatırlamak isteyenler için özel süprizler sunacak.

Elektronik fırsat sitesi GO220 Anneler Günü’nde annesini farklı bir armağan ile hatırlamak isteyenler için özel süprizler hazırladı. GO220, 4 Mayıs Cuma gününden itibaren annelerini farklı süprizlerle sevindirmek isteyenler için her gün ayrı bir fırsat sunacak.

İlk fırsat Arçelik 3282 C demlik makinesi. 4 mayıs’ta GO220’de 79.90 TL’ye satışa sunulacak. Ürünün piyasada tavsiye edilen fiyatı ise 126 lira. Bu özel fırsat sitesinde piyasa fiyatından yaklaşık yüzde 30 daha uygun fiyata sunulan bu özel kampanyada Anneler Günü’ne kadar hergün ayrı bir fırsat sunulacak.

GO220 Anneler günü kampanyasında yer alacak diğer ürünler arasında Sony Xperia, DeLonghi, Philips, Tefal’in ürünleri yer alıyor. Ürünler WorldCard’a vade farksız 10 Taksit ile de temin edilebilir. Alanında ilk ve tek olan GO220 Nisan ayında elektronik meraklılarına 220 voltluk fırsatlar sunmaya başlamıştı. Sitede sadece 220 volt ile çalışan elektronik aletler satışa sunuluyor. GO220 her gün farklı ürün gruplarında 4’ü yeni ürün olmak üzere 7 ayrı elektronik ürünü cazip tekliflerle takipçilerine ulaştırıyor.

www.go220.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT