Annem için En Güzeli

Alışveriş Alışveriş Annem için En Güzeli

Tarihler: 02 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2011 ~ May 8, 2011

En değerli varlığınız annenize en güzel sürprizler Tchibo’dan! Aksesuardan iç çamaşırına kadar annelere en uygun ve güzel hediye seçenekleri Tchibo’nun renkli dünyasında. Üstelik 8 Mayıs Pazar Günü Tchibo Mağazalarından herhangi bir kalpli mini cheesecake alan tüm annelere diledikleri kadar kahve hediye!

Annelere, sevgiyi en iyi ifade etmenin yolu Tchibo’dan geçiyor. Tchibo’nun yeni teması “Annem için”, 2 Mayıs Pazartesi’den itibaren ww.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 4 Mayıs Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında annelerini çok beğenecekleri hediyelerle şaşırtmak isteyenleri bekliyor. Üstelik Tchibo, 8 Mayıs Pazar günü kahve keyfi yapmak isteyen tüm anneleri mağazalarına davet ediyor. Bu özel günde, herhangi bir kalpli mini cheesecake alan tüm annelere diledikleri kahve hediye!

Tchibo’nun “Annem için” temasında; sezonun modasını yansıtan klasik ve modern zevklere uygun tişörtler, pantolonlar, montlar, elbise ve hırkalar, annelerin şıklıklarına şıklık katacak şallar, çantalar ve birbirinden gösterişli aksesuarlar dikkat çekiyor. Mükemmel görünmenin ve vücutlara uygun kombinler yaratmanın da tüyolarının verildiği yeni temada, şıklığına her daim özen gösteren anneler için iç çamaşırları ve gecelik takımları da sunuluyor.

Anneleri için en güzelini isteyenlere, Tchibo’nun “Annem için” adlı yeni temasında fiyatlar, 12,95 TL’den başlıyor.

“Annem için” Temasından Bazı Ürünler

Trio Yüzük: Üçlü yüzük, gümüş ve kristalin mükemmel uyumunu sunuyor. bir taşsız yüzük, bir adet büyük kristal taşlı yüzük ve on adet cam kristal taşlı yüzükten oluşan trio yüzüğün fiyatı, 26,95 TL.

Takı Kutusu: Kapağında büyük ayna bulunan takı kutusu, en değerli aksesuarlar için ideal... Takı kutusunun içinde deri görünümünde küpe şeridi, bir adet yüzük bölmesi, dört adet küçük bölme, dört adet büyük bölme, iki adet saat için çıkartılabilir yastık ve iki adet koruma yastığı bulunuyor. Fiyatı: 69,95 TL.

Hırka: Saf pamuktan üretilen hırka, vücudunuza mükemmel oturuyor, Pembe renkteki hırka, 42-44-46-48-50-52-54 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 49,95 TL.

Yelek: Ön kısmı daha uzun, pileli ve şal yakalı yelek, şıklığına önem veren hanımların gözdesi oluyor. Haki renkteki yelek, 40/42, 44/46, 48/50, 52/54 benden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 39,95 TL.

Mont: Ayrılabilir kapüşonlu, astarlı, fermuarlı ve manşetleri düğmeli mont hem şıklık ve hem de rahatlık arayanların tercihi oluyor. Rüzgardan koruyan mont, 42-44-46-48-50-52-54 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 79,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT