Annemin güzel ellerine LCN Sıkılaştırıcı El Kremi

Alışveriş Alışveriş Annemin güzel ellerine LCN Sıkılaştırıcı El Kremi

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2009 Pazar

Firma: LCN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 10, 2009
Annemin güzel ellerine LCN Sıkılaştırıcı El Kremi
Bu Anneler Günü’nde klasik ve gelip geçici hediyeler yerine, faydalı ve sağlıklı bir hediyeyle annenizin kalbini çalın. Ona sağlığı ve güzelliği armağan edin. Dünyada sayısız kadının tercihi ünlü Alman markası LCN’in Sıkılaştırıcı El Kremi ile annenizin elleri, her zamankinden daha bakımlı olsun.

İçerdiği karnitin, Q10 ve yapılandırıcı enzimler sayesinde yeni hücre oluşumuna katkıda bulunan bu mucizevi el kremi, yaşlandırmayı geciktiriyor. Maske özelliği de olan krem gözle görülür biçimde cildi sıkılaştırıp, yaşlılık izlerini azaltıyor. Fiyatı ise 50 TL.

Wilde Group faaliyetlerine 1914 senesinde diş dolguları için jel üretmekle başladı. 1980`li yıllarda Wilde-Cosmetics adı altında, tırnak için kozmetik jel üreten ilk Avrupa şirketi oldu. Tırnak jeli ve diş jeli gibi reçine içerdiğinden Wilde-Cosmetics`in geçmişteki tecrübeleri dünya çapındaki başarısının en büyük temeli oldu. Wilde-Group bünyesinde LCN, Monteil, Yoida ve PMC Wilde markalarını barındırmaktadır. LCN ürünlerinin ithalat ve pazarlamasını KOZMAR A.Ş gerçekleştirmektedir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT