Annemizin Meşhur Yoğurdu Tefal ile Sofralarda

Alışveriş Alışveriş Annemizin Meşhur Yoğurdu Tefal ile Sofralarda

Tarihler: 13 Eylül 2011 Salı ~ 13 Ekim 2011 Perşembe

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2011 ~ Eki 13, 2011

Evde istediğiniz kıvam ve lezzette yoğurt yapmak Yeni Tefal Yoğurtçum ile artık çok kolay. Evde yoğurt yapma keyfini geri getiren Tefal Yoğurtçum, ailenizin tüm fertlerinin zevkine uygun farklı yoğurtları pratik bir şekilde hazırlamanız için mutfaktaki güvenilir yardımcınız olacak.

Yeni patentli süzme sistemi sayesinde evde kolayca süzme yoğurt yapabilme imkanı sunan Tefal Yoğurtçum ile artık ev yoğurdunuzda damak zevkinize uygun lezzet ve kıvamı sağlarken, isterseniz süzme; isterseniz meyveli,ballı, baharatlı, fındık ya da fıstık ezmeli farklı lezzetlerde çeşit çeşit yoğurt yapabileceksiniz.

Mutfakların yenilikçi markası Tefal, geliştirdiği yepyeni teknolojiyle evde yoğurt yapma keyfini geri getiriyor. Kendi mutfağınızda istediğiniz ölçülerde yoğurt yapmanıza imkan veren Tefal Yoğurtçum; süzme yoğurdun yoğun kıvamını, normal yoğurdun enfes tadını ya da yoğurtta farklı lezzetleri seven tüm aile bireylerini aynı sofrada buluşturuyor.

Özel tasarım, zengin seçenek

Özel tasarımıyla kullanım kolaylığı ve zengin seçenek imkânı sunan Tefal Yoğurtçum’un özel olarak tasarlanmış 2 adet 1’er litrelik yoğurt hazırlama kabı ile aynı anda 2 litrelik normal yoğurt veya patentli özel süzme sistemi sayesinde uğraşmadan kolayca süzme yoğurt hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz tek seferde sadece 1 litrelik hazırlama kabını kullanarak normal veya süzme yoğurt yapabilir, 1 litrelik yoğurt hazırlama kabının yanında özel tasarlanmış 6 adet cam kabı kullanarak da, lezzet alternatiflerinizi artırabilirsiniz.

Fiyat: 299.90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT