Annenize en güzel hediye Stefanel’den

Alışveriş Alışveriş Annenize en güzel hediye Stefanel’den

Tarihler: 05 Mayıs 2009 Salı ~ 10 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Stefanel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2009 ~ May 10, 2009
Annenize en güzel hediye Stefanel’den
Stefanel, annenize en güzel hediyeyi vermeniz için şık ve özel alternatifleri 2009 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda beğeninize sunuyor.
Anneler Günü’nde annenize en güzel, en şık ve en iyi hediyeyi vermek istiyorsanız Stefanel’e mutlaka uğramalısınız. Stefanel kadını, hem gece hem de gündüz alternatifleri ile bu sezonun en “şık”ı olacak.

Klasik tarzlardan spor tarzlara, farklı materyal ve şekillerle hazırlanan etnik tarzlardan trikolara kadar birçok çeşitli modeli Stefanel’in yeni sezon koleksiyonunda bulabilirsiniz. Biri mutlaka anneniz için…

Stefanel, bu sezon yine her kadının ruh hali, tarzı ve stiline göre çeşitli alternatifler sunuyor. Roma mozaik desenlerinden altın yaprak detaylarını ve Afrika renklerinden Safari stilini harmanlayarak etnik modellere dönüştüren Stefanel, kendi stilinizi yaratmanızı sağlıyor. Anneniz spor tarzlardan hoşlanıyorsa pijama pantolonlar, yumuşak ve salaş ceketlerle, tam ona göre.

İpek gece elbiseleri, geniş trikolar, dar üstler, stil ve renk karışımları büstiyer ve açık omuz konseptleri koleksiyonun ana temalarından. Anneniz ve siz Stefanel koleksiyonuyla gecelerde de parıldayacaksanız. Ayrıca, koloni görünümü yaratmak için nötr renkler ve materyallerde keten ve koton sahara ceketi, keten tulum ve triko trençkot gardırobunuzdan eksik edemeyeceğiniz anlamlı parçalar.

Stefanel’in güçlü moda konsepti ve trendy özellikleri ile anneniz Stefanel ayrıcalığını yaşayacak. Bu ayrıcalıktan siz de kendinizi mahrum etmeyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT