Annenize En Güzel Hediyeyi Seçmeniz için Yüzde 55'e Varan İndirimler

Alışveriş Alışveriş Annenize En Güzel Hediyeyi Seçmeniz için Yüzde 55'e Varan İndirimler

Tarihler: 08 Mayıs 2012 Salı ~ 01 Temmuz 2012 Pazar

Firma: Avea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2012 ~ Tem 1, 2012

Anneler Günü 2012

Annesine en güzel hediyeyi seçmek isteyen Avea’lılar 444Cicek.com, Avis, D&R, Gülaylar, Jolly Tur, Karafırın, Lidyana ve Zizigo’da yüzde 55’lere varan indirim avantajına sahip olacak.

Alışveriş Avealıya Güzel sloganı ve en beğenilen markalarla geliştirdiği iş ortaklıkları ile benzersiz avantajlar sunan Avea, Anneler Günü’nde de Avealıların öncelikli tercihi olmaya hazırlanıyor. Avealılar, çiçekten pastaya, ayakkabıdan takıya, kitaptan oyuncağa yüzlerce seçenekten yüzde 55’e varan indirimlerle faydalanabilecek.

Bu yıl 13 Mayıs tarihinde kutlanacak Anneler Günü’nü, annesine hoş bir sürprizle karşılamak isteyen Avealılar, 444Cicek, Avis, D&R, Gülaylar, Jolly Tur, Karafırın, Lidyana ve Zizigo fırsatlarıyla, benzeri görülmemiş indirim avantajından faydalanacak.

Anneler Günü’nün vazgeçilmez hediyesi çiçekler yarı fiyatına!

444Cicek.com’da Mayıs ayı boyunca annelerin en sevdiği çiçeklerde seçili ürünlerde yüzde 50, diğer tüm ürünlerde yüzde 30’a varan indirimler Avealıları bekliyor. Anneler Günü’nde annelerine mis gibi bir süpriz yapmak isteyen Avealılar; “444CICEK” yazıp 5060’a SMS göndererek indirim kodlarını alabilecek.

Avis ayrıcalığıyla Fiat Linea araçlar günlük sadece 95 TL!

Yüksek sürüş ve yolculuk keyfini yaşatmak üzere tasarlanan aile otomobili Fiat Linea’lar 31 Mayıs tarihine kadar tüm Avealılara günlük 95 TL’ye Avis güvencesiyle kiralanacak. İndirim fırsatından faydalanmak isteyen Avealılar; “AVIS” yazıp 5060’a SMS göndererek kampanyaya dahil olabiliyor. Fiat Linea sürüşünün keyfine varmak isteyen Avealıların tek yapması gereken cep telefonlarına gelecek şifreyi Avis yetkilisine göstermek olacak.

Avealılara, D&R’dan anında 10 TL indirim!

Kitaptan müziğe, filmden elektroniğe, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye, geniş ürün seçenekleri sunan D&R’dan Avealılara, 50 TL ve üzerindeki alışverişlerde anında 10 TL indirim kazanma imkanı sunuluyor. 20 Mayıs tarihine kadar indirimden faydalanmak isteyen Avealılar; D&R yazarak, 5060’a SMS göndererek kampanyaya dahil olabiliyor.

Gülaylar’dan Avealılara %55’e varan indirim ve 100TL’lik hediye çeki!

Gülaylar’da altında yüzde 20 ve pırlantada yüzde 50’ye varan indirimlere Avealılara özel altında yüzde 5 ve pırlantada yüzde 10 ek indirim fırsatı ve bir sonraki alışveriş için 100 TL hediye çeki sunuluyor. Kampanyadan faydalanmak için “GULAYLAR” yazıp 5060’a SMS gönderen tüm Avealılar, 31 Mayıs tarihine kadar aldıkları avantajavea şifresi ile, hem mağazalardan hem de Gülaylar’ın online alışveriş sayfasından diledikleri ürünleri indirim ve hediye fırsatıyla alacaklar.

Avealılara özel %45’e varan ekstra indirimler Jolly Tur’da!

Annelerine güzel bir tatil hediye etmek isteyen Avealılar, 30 Mayıs’a kadar belirli otellerde ekstra indirimlerden yararlanacak. Yüzde 45’e varan ek indirimlerden faydalanmak isteyen Avealıların JOLLY yazarak 5060’a SMS göndermeleri yeterli olacak.

Annelerine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenlere Karafırın’dan %15 indirim

Her daim “taze ve leziz” günlük ürünleri ile dört kuşaktır deneyimlerini müşterilerinin beğenisine sunan Karafırın, haftasonlarında Avealılara nakit ödemelerde %15, kredi kartı ödemelerinde ise %10 indirim sunuyor. “KARAFIRIN” yazarak 5060’a SMS gönderen Avealılar 1 Temmuz tarihine kadar indirimlerden faydalanabilecek.

Türkiye’nin en özel takı ve aksesuar sitesi Lidyana.com’da tüm ürünler %30 indirimli!

Dünyaca ünlü takı ve aksesuar markalarını Türkiye’nin en yetenekli tasarımcıları ile aynı çatı altında toplayan Lidyana.com’da 16 Mayıs tarihine kadar Avealılara tüm ürünlerde yüzde 30 indirim sunuluyor. İndirimden yararlanmak isteyen Avealıların tek yapması gereken LIDYANA yazarak 5060’a SMS göndermek.

Zizigo’da Avealılara %25 indirim, üstelik kargo bedava!

Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo’dan ücretsiz kargo ve %25 indirimli alışveriş yapmak isteyen Avealılar, 24 Mayıs tarihine kadar, ZİZİGO yazarak 5060’a SMS göndererek fırsat şifrelerini alabilecekler.

Avea’nın “Alışveriş Avealıya Güzel” kampanyaları hakkında daha detaylı bilgiye avea.com.tr, avea.com.tr/avantajavea adreslerinden ve Avea Facebook uygulamasından ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT