Annenize Gençliğini Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Annenize Gençliğini Hediye Edin

Tarihler: 04 Nisan 2012 Çarşamba ~ 31 Mayıs 2012 Perşembe

Firma: Dermalogica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2012 ~ May 31, 2012

Dermalogica Mayıs ayında çok özel bir kampanya ile tüketicileriyle buluşuyor. Biri Dermalogica göz ürünü olmak üzere toplam üç ürün alan herkese Dermalogica’nın pirinç özlü eşsiz peelingi Daily Microfoliant hediye ediliyor!

Gözler insan ruhunun aynasıdır. Siz ne kadar gizlemeye çalışsanız da ne hissettiğiniz gözlerinizden anlaşılır. Göz çevresi, yaşadığımız stresi, yorgunlukları, uykusuz geceleri ve tabiî ki yaşlanma belirtilerini ilk önce yansıtan, vücudumuzun en hassas bölgesidir. Bu nedenle göz çevresini olabildiğince olumsuz etkilerden korumak ve özel bir bakım yapmak gerekir.

Dermalogica’nın göz bakım ürünleri hassas göz çevreniz için farklı ve etkili çözümler sunuyor. Göz altı morlukları, koyu renk halkalar, kaz ayağı bölgesindeki kırışıklıklar, sarkmalar, torbalanmalar ya da nemsizlik… Göz çevrenizde yaşadığınız sorun her ne olursa olsun size uygun bir Dermalogica ürünü mutlaka var…

Daily Microfoliant hediyeli bahar kampanyasını kaçırmayın!

Dermalogica göz bakımına önem veren tüketicilerine büyük bir fırsat sunuyor. Mayıs ayı boyunca biri göz ürünü olmak üzere üç Dermalogica ürün alımına Daily Microfoliant hediye ediliyor! Dermalogica penceresinden “peeling” e farklı bir bakış getiren Daily Microfoliant içeriğindeki aktif pirinç özleriyle fark yaratıyor. Her gün kullanılabilecek kadar hassas olan bu eksfoliantın cildinizde yapacağı değişiklikleri gözlemlemeye hazırlanın!

Dermalogica Göz Bakım Ürünleri

Age Reversal Eye Complex
Intensive Eye Repair
MultiVitamin Power Firm
Total Eye Care

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT